Спечелете таблет ASUS MeМО Pad 7, чанта или мишка ASUS

Краен срок - 31 октомври 2014

Целта на този конкурс е да се покаже творчество. За да участвате, трябва да изпратите една интересна снимка на което и да било ASUS устройство (лаптоп, таблет, телефон, монитор, дънна платка или други), заснета на някое необичайно място (по време на пътуване, срещи с приятели ...).

Можете да участвате дори и ако не разполагате с устройство на ASUS. Достатъчно е да отидете до най-близкия магазин за IT оборудване и направите там интересна снимка. Колкото повече въображение показват снимките ви, толкова по-голям шанс имате да спечелите награда!

ВАЖНО: Изискването за участие е устройството ASUS да е на снимката, а не снимката да е направена чрез съответното устройство ASUS. На снимката можете да сте също така вие или вашите приятели и познати, а не само въпросният лаптоп, таблет, телефон, монитор, дънна платка или други ASUS продукти. Трябва да имате авторски права върху снимката, която изпращате, като победителите ще трябва да докажат това преди да получат наградата си. Един участник може да изпрати не повече от една снимка. Снимки, свалени от интернет, ще бъдат изтрити.

Първа награда: Таблет ASUS MeМО Pad 7

Втора награда: Чанта ASUS

Трета награда: Мишка ASUS

Носителят на първата награда се определя от жури, съставено от представители на ASUS. Първата награда ще бъде присъдена на най-креативното и интересно изображение, НЕЗАВИСИМО ОТ БРОЯ НА НЕГОВИТЕ ХАРЕСВАНИЯ (likes). Сред 10 снимки с най-много харесвания същото жури ще подбере носителите на втора и трета награда. Имената на финалистите ще бъдат обявени на 04.11.2014 г., а победителите – на 07.11.2014 г.

Наградата може да бъде получена лично или по пощата на домашния адрес на носителя й, само на територията на Р България.

За награда могат да се състезават само Facebook потребители, които участват с профил с истинското си име. Можете да поканите приятелите си да гласуват за вас, но е забранено да използвате услуга за размяна и купуване на лайкове. Един човек може да гласува само по веднъж за една снимка, без значение колко профила има. Ще се броят само гласове (харесвания) на Facebook потребители от България. Голям брой харесвания от един IP адрес ще се счита за злоупотреба и снимката ще бъде дисквалифицирана. Участниците, нарушили правилата на Facebook, ще бъдат дисквалифицирани.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара