Харесай, сподели и спечели безплатен вега тест от Alizabeauty

Краен срок - 15 октомври 2014

Ализа Бюти организира томбола с награда безплатен вега тест на 120 храни. В томболата ще участват всички, които харесат и споделят страницата ни, като печелившите 3 човека ще бъдат изтеглени на 15.10.2014г. и ще се обявят на страницата ни.

Те ще могат да се възползват от тази страхотна процедура, като се обадят в едно от студията ни в гр. София или гр. Пловдив и да ни посетят до 30 дни след публикуване на имената им. Може да прочетете повече за вега тест и неговите ползи по долу.

" Вега Тестът е бърз и надежден начин да разберете към кои храни имате непоносимост. Той е безболезнен и безопасен. Явява се алтернатива на кръвния тест, но е по-широко достъпен и при него не се взима кръв, не се използват игли. Резултатът е готов веднага. След края на теста ще ви се измерят индексът на телесна маса и необходимите ви калории на ден, което ще Ви помогне да редуцирате теглото си. Ако нямате нужда от регулиране на теглото, консумирането на храни, към които сте толерантни и разграждате добре ще Ви помогне да сте винаги здрави, да детоксикирате тялото си и да поддържате фигурата си. Вега Тестът е бърз и надежден начин да разберете към кои храни имате непоносимост.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара