Спечели незабравимо пътуване до САЩ, ваучер за Adidas, раници и още много награди

Краен срок - 15 ноември 2014

Снимай и ни покажи света през твоите очи! Подбери и изпрати снимки, които да отговарят на една от четирите категории: „Удивителни животни”, „Невероятно, но факт”, „Дръзки изследователи” и „На почивка”. Опиши снимката с няколко думи на български език.

Фотографиите, спечелили първите места в националния етап, ще бъдат публикувани на страниците на списание NG KIDS България през февруари 2015 г. 30 от най-добрите снимки ще участват в специална изложба, разположена в Paradise Center. Класиралите се на първо, второ и трето място ще получат страхотни награди от NG KIDS България, Paradise Center, Boulderland и Funtopia.

Победителите във всяка една категория ще продължат участието си в международния конкурс. Голямата награда на международния конкурс е пътуване до столицата на САЩ - гр. Вашингтон!

В конкурса могат да участват деца на възраст от 6 до 14 годишна възраст. Задължително се изпраща попълнено  заявление за участие.

Изпрати направените от теб фотографии до 15 ноември! 

Награди за националния етап:

Класираните на първо място във всяка категория ще получат годишен абонамент за списание National Geographic Kids, книга „Световна История” нa National Geographic и ваучер на стойност 50 лв. от Orange Center.

Класираните на второ място във всяка категория ще получат годишен абонамент за списание National Geographic Kids, книга „Световна История” нa National Geographic и ваучер за безплатно посещение в Boulderland или Funtopia.

Класираните на трето място във всяка категория ще получат годишен абонамент за списание National Geographic Kids, книга „Световна История” нa National Geographic и ваучер за безплатно посещение в Boulderland или Funtopia.

Изпращайте своите фотографии, придружени от подписано Заявление за участие , на адрес ngkids2014@sbb.bg


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара