Спечелете 9 смартфона Sony Xperia M2 Aqua, 2 смартфона Sony Xperia Z3 и 15 броя слушалки Canyon Графити от Loop

Краен срок - 5 ноември 2014

Периодът за участие в Кампанията „Превърти интернета” е от 09:00 ч. на 16.10.2014 г. до 09:00 ч. на 06.11.2014 г. и е разделен на следните етапи:

- Етап 1: 16.10.2014 г. – 22.10.2014 г.
- Етап 2: 23.10.2014 г. – 29.10.2014 г.
- Етап 3: 30.10.2014 г. – 05.11.2014 г.

Кампанията ще се бъде достъпна на уеб сайт www.loop.bg, където в периода на Кампанията ще бъдат качени два клипа – един на актьора Иван Тишев и един на рап-изпълнителя Били Хлапето, които ще могат да бъдат преглеждани от участниците.

Участието в Кампанията се реализира при следните условия:

Всеки, който желае да участва в Кампанията, следва да се регистрира като използва регистрацията си във Facebook (посредством избор на опцията Facebook Connect) и да приеме настоящите Правила.

Всеки участник има няколко възможности за участие в Кампанията:

- като качи снимка/-и или видео/-а, направена/-и от самия него, която/които отговаря/-т на условията по тези Правила и показва/-т, че участникът подкрепя клипа на Иван Тишев или на Били Хлапето, качени на www.loop.bg и/или

- като гласува за клипа/-овете на Иван Тишев и/или на Били Хлапето и/или

- като гласува за снимка/-и или видео/-а, качени от други участници, показващи, че тези участници подкрепят клиповете на Иван Тишев или на Били Хлапето.

С оглед избягване на съмнение: Участниците могат да участват по всички изброени по-горе начини или само по един от тях, по техен избор.

За да участва в теглене на награди по т. 5.1. и 5.2. съответният участник следва да е качил поне една снимка, направена от него, с която подкрепя клипа на Иван Тишев или този на Били Хлапето, която да е събрала най-малко 100 (сто) харесвания или да е качил поне едно видео, направено от него, с което подкрепя клипа на Иван Тишев или този на Били Хлапето, което да е събрало най-малко 50 (петдесет) харесвания.

За да участва в теглене на награди по т. 5.2. и т. 5.3. съответният участник следва да е гласувал поне веднъж в Периода на участие за клипа на Иван Тишев или за този на Били Хлапето или за снимка или видео, качени от други участници, които показват подкрепата им за клиповете на Иван Тишев или Били Хлапето.

С оглед избягване на съмнение: Участниците могат да гласуват само по веднъж на ден за един и същ клип, снимка или видео. Всеки участник не може да гласува в рамките на един и същ календарен ден от Периода на участие за един и същ клип, снимка или видео, но може да гласува на следващия ден за тях. Няма ограничения за участниците да гласуват за клипове, снимки или видеа, подкрепящи както Иван Тишев, така и Били Хлапето. Всяко отделно гласуване, независимо дали то е за една и съща снимка, клип или видео се брои за отделно участие в Кампанията и дава право на участника да участва в теглене на награди по т. 5.2. и т. 5.3. толкова пъти, колкото пъти е гласувал.

Всички участници, които са качили поне една снимка, събрала най-малко 100 (харесвания) или видео, което събрало най-малко 50 (петдесет) харесвания, печели награда по т. 5.4.

Създаване на коментар под клипа на Иван Тишев или на Били Хлапето или снимка/видео, качени от друг участник, разглеждане на оферти на www.loop.bg, провеждане на интерактивен „чат“ с „Кашона с голямата награда“, както и каквото и да било друго ползване на уеб сайта, където се провежда Кампанията не води до участие в теглене за награди.

Всяка качена снимка или видео преминава през одобрението на администратор, което се извършва в рамките на 24 (двадесет и четири) часа след качването на снимката/видеото на уеб сайта.

Всеки Участник има право да участва неограничен брой пъти в Кампанията. Всяка качена снимка, видео или харесване за клип, снимка или видео от съответния участник му дава право на участие в теглене на награди по т. 5 съгласно посоченото в т. 4.2.3., 4.2.4. и 4.2.5.

Награди:

Описание на наградата Брой награди за един етап от Кампанията Общ брой награди от съответния вид за целия Период на Кампанията
5.1. Смартфон Sony Xperia M2 Aqua по 3 (три) на Етап 1, Етап 2 и Етап 3 9 (девет)
5.2. Смартфон Sony Xperia Z3 2 (два) броя - само на Етап 3 2 (два)
5.3. Слушалки Canyon Графити по 5 (пет) на Етап 1, Етап 2 и Етап 3 15 (петнадесет броя)
5.4. 10 % отстъпка от цената за покупка на устройства, съгласно списък, публикуван на www……. . Отстъпката може да се ползва само в електронния магазин на Мтел.

Участниците в Кампанията, които печелят награди по т. 5.1., 5.2. и 5.3. се определят чрез електронно теглене, което се извършва автоматично, чрез специализиран софтуер в централния офис на Организатора и в присъствието на Комисия, съставена от служители на Организатора, която удостоверява резултатите от него.
В края на всеки от етапите на Кампанията, съответно на 23.10.2014 г., на 30.10.2014 г. и на 06.11.2014 г., ще се провежда седмично теглене за определяне на печелившите участници на наградите за съответния етап, както следва:

Участниците, качили снимка, която е събрала определения в чл. 4.2.3. брой харесвания участват в седмичните тегления на наградите по т. 5.1. от настоящите Правила. Участниците в тази категория участват в теглене за 1 (един) брой награда по т. 5.1. на всеки етап от Кампанията. С оглед избягване на съмнения: В седмичните тегления по тази точка участват всички участници, които не са спечелили награда от предходни тегления, независимо от Етапа, през който са качили снимка.

Участниците, качили видео, което е събрало определения в чл. 4.2.3. брой харесвания участват в седмичните тегления на наградите по т. 5.1. от настоящите Правила. Участниците в тази категория участват в теглене за 1 (един) брой награда по т. 5.1. на всеки етап от Кампанията. С оглед избягване на съмнения: В седмичните тегления по тази точка участват всички участници, които не са спечелили награда от предходни тегления, независимо от Етапа, през който са качили видео.

Участниците, гласували за клип, снимка или видео, участват в седмичните тегления на наградите по т. 5.1. от настоящите Правила. Участниците в тази категория участват в теглене за 1 (един) брой награда по т. 5.1. на всеки етап от Кампанията. С оглед избягване на съмнения: В седмичните тегления по тази точка участват всички участници, които не са спечелили награда от предходни тегления, независимо от Етапа, през който са гласували.

Участниците, гласували за клип, снимка или видео, участват в седмичните тегления на наградите по т. 5.3. от настоящите Правила. От всяко от тези тегления ще бъдат определени по 5 печеливши участници.

Всички участници, които са качили видео и които не са спечелили награда от предходни тегления, участват в теглене за една от наградите по т. 5.2., което ще се проведе след края на Етап 3 – на 06.11.2014 г.

Всички участници, гласували в периода на Кампанията за клип, снимка или видео и които не са спечелили награда от предходни тегления, участват в теглене за една от наградите по т. 5.2., което ще се проведе след края на Етап 3 – на 06.11.2014 г.

Всеки участник, независимо от това колко снимки и видеа е качил и колко пъти е гласувал за клиповете на Иван Тишев и/или на Били Хлапето, снимките и видеата на останалите участници може да спечели само една награда. Във връзка с това, в случай, че участник е спечелил награда от някое от тегленията за съответния етап, същият не участва в тегленията за останалите награди в същия или следващи етапи от Кампанията.

Награди по т. 5.4. получават всички участници, които в периода на Кампанията са качили поне една снимка, събрала най-малко 100 (сто) харесвания или видео, събрало най-малко 50 (петдесет) харесвания и независимо от това дали са спечелили награда от някое от тегленията на Етап 1, Етап 2 или Етап 3.
Печелившите Участници на награди по т. 5.1., 5.2. и 5.3., определени по реда, описан по-горе, ще бъдат информирани за спечелената награда и начина на получаването й чрез изпращане на e-mail от служител на Организатора на e-mail адреса, с който съответният Участник се е регистрирал във Facebook. В случай, че съответният печеливш Участник не отговори на съобщението, като изпрати своите данни – три имена и телефон за връзка или откаже да получи наградата в срок до 3 (три) дни от изпращане на съобщението, за победител се счита резервният печеливш участник, на който се изпраща съобщение по реда на тази точка. В случай, че и той не отговори в срок до 3 (три) дни от изпращане на съобщението или откаже да получи наградата, същата остава неразпределена и ново теглене за нея не се организира.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара