Спечелете един от 6-те талона на стойност 1000 лв. за покупки от МОТОЕКСПЕРТ

Краен срок - 31 октомври 2014

Всяко физическо лице, използвало за покупка регистрирана Клубна карта Grifon в периода 0:00 часа на01.10.2014 г. до 23:59:59 на 31.10.2014 г. може да участва в играта. Запазване на издадения при покупката фискален бон не е необходимо.

При използването на всяка покупка с Клубна карта Grifon картата се регистрира автоматично за участие в жребия за наградите.

Наградният фонд на играта включва:
6 (шест)  талона, всеки от които на стойност 1000 лв. (хиляда лева), даващи право на закупуване на стоки или ползване на услуги в сервизите на МОТОЕКСПЕРТ. Информация относно възможностите за ползване на спечелен талон може да бъде открита на www.motoexpert.bg .

Награда се дава само веднъж за една определена с жребия печеливша карта. Повторно изтегляне на карта, която вече е била изтеглена като печеливша, ще бъде анулирано.

Един участник може да получи повече от една награда, в случай, че е използвал повече от една Клубна карта Grifon, определена като печеливша със жребия.

Печелившите участници се определят чрез жребий измежду участниците, използвали Клубна карта Grifon при покупка на стоки и / или горива в периода от  0:00 часа на 01.10.2014 г. до 23:59:59 на 31.10.2014 г., като разпределянето на наградите ще се определели измежду всички покупки с използване на Клубна карта Grifon  по отделно.

Жребият за всички награди ще се изтегли в сградата на „Петрол” АД в присъствието на нотариус на 05.11.2014г.

В срок до десет работни дни, считано от теглене на жребия, представители на Организатора следва да се свържат с лицата, регистрирали печелившите карти, посредством посочените от тях данни за контакт при  регистрация на съответната карта.

Наградата се получава от Участник при представяне на печелившата Клубна карта Grifon на определен от Организатора служител. Картата следва да е с ненарушена цялост. При установяване на повреди от описания вид, Участникът няма право да получи определената му с жребий награда.

Наградата се предоставя за ползване с предаване на издаден от МОТОЕКСПЕРТ талон.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара