Спечелете ваучери за 500 лв. и 50 лв. за пазаруване в „Метро” или кулинарен курс в МЕТРО Академия

Краен срок - 19 декември 2014

Изпратете ни Вашите любими рецепти и спечелете награди: на всеки две седмици ваучер за пазаруване в магазините на МЕТРО за 50 лв или ваучер за еднодневен кулинарен курс в МЕТРО Академия.

И накрая : Голяма награда – покупки на стойност 500 лева в МЕТРО

В края на всеки кръг жури от "Метро" и 24 часа избира победител, който печели ваучер от 50 лв. за пазаруване в „Метро” или еднодневен курс в "Метро Академия".

Критерии за оценяване на вашите рецепти: съчетание на продуктите и прецизност в изпълнението; презентация на ястието - оформяне и аранжиране; креативност и оригиналност.




Очакваме рецептите Ви на mpopova@24chasa.bg , за въпроси на 02/ 942 2531.

Снимайте продуктите, готовото ястие, как го приготвяте, а ние ще публикуваме предложенията ви всяка сряда и петък до отсега до декември в „24 часа” на "ГАСТРОГУРУ". Вместо обичайната награда от 30 лв. на вестника, Вие получавате възможност за ваучер за пазаруване в „Метро” за 50 лв. или ваучер за еднодневен кулинарен курс в МЕТРО Академия, а голямата награда покупки на стойност 500 лева в МЕТРО ще получи като Коледен подарък един от междинните победители в кръговете, пак избран от журито, на коктейл в края на конкурса през декември.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара