Спечелете 5 ваучера по 200 лв. за спортни стоки, 5 раници и колело от Becel

Краен срок - 30 ноември 2014

Играта се разделя на три части:

    Национална механика – включваща всички магазини от търговската мрежа;
    Игра във верига магазини PENNY – носи допълнителен бонус награда
    Игра във верига магазини BILLA - носи допълнителен бонус награда

Играта във верига Магазини Penny стартира на 23.10.2014 (четвъртък) и ще продължи до 30.11.2014 (неделя)

Играта във верига Магазини Billa стартира на 01.11.2014 (събота) и ще продължи до 30.11.2014 (неделя)

Наградите, определени за тази игра, са общо 11 и са следните:

1 При участие в Националната промоция - 5 ваучера за спортни стоки/ всеки на стойност 200 лв/

2 При участие в Играта във верига магазини Penny - 5 спортни раници

3 При участие в Играта във верига магазини Billa – 1 Колело

Участието в НАЦИОНАЛНАТА КАМПАНИЯ е възможно след покупка на един брой продукт Becel /независимо от вида и грамажа/, направена в периода на Играта.

Участниците трябва да закупят продукт описан в т.1 и да регистрират кода от касовата бележка в приложението на интернет страницата www.facebook.com/BecelBG. В приложението, ще намерите указания, къде върху касовата бележка се намира кода.

Независимо от броя на закупените промо продукти по т.1., с една  касова бележка, участникът може да участва само веднъж за награда  (ваучер за спортни стоки на стойност 200лв.) от Националната кампания.

Тегленето на 5-те ваучера за спортни стоки на стойност 200 лв. ще се извърши на 03.12.2014, след приключване на кампанията

Имената на печелившите ще бъдат обявени на www.facebook.com/BecelBG до 3 работни дни след официалното теглене. Организаторите на Играта си запазват правото да променят имената на спечелил участник, който не отговарят на условията за получаване на наградата, описани в тези официални правила на Играта. . А именно да изтеглят нов печеливш.

Един участник може да спечели не повече от една награда от Националната кампания.

Участникът е длъжен да пази касовата си бележка, до момента в който куриерът го посети, за връчване на наградата. В случай, че печелившият не пази касовата си бележка, наградата ще бъде връчена на резервен участник.

Игра във верига магазини PENNY

Участието в ИГРАТА ВЪВ ВЕРИГА МАГАЗИНИ Penny е възможно след покупката на 2 продикта Becel и Rama, включени в промоцията за верига магазини Penny. A именно Rama mit butter und meer salz 225g, Rama mit butter 250g,  Becel  Original– 400g. Единият от закупените продукти задължително трябва да бъде Becel  Original– 400g. Покупката трябва да бъде направена в периода на играта 23 .10.2014 - 30.11.2014.

Участниците трябва да закупят продуктите описани в т.1и да регистрират кода от касовата бележка на интернет страницата www.facebook.com/BecelBG, като изберът магазин Penny, като верига, от която са напрaвили покупката. В приложението, ще намерите указания, къде върху касовата бележка се намира кода.

Участвайки във играта във верига магазини PENNY и регистрирайки кода от касовата бележка, участникът едновременно участва в лотария за:
- 5 спортни раници от верига магазини Penny;
- един от петте ваучера за спортни стоки, от Националната кампания на Becel.

Игра във верига магазини BILLA

Участието в ИГРАТА ВЪВ ВЕРИГА МАГАЗИНИ Billa е възможно след покупката на 2 oт продиктите, включени в промоцията за верига магазини Billa. A именно Kaliakra, Rama, Becel, Hellmann’s или Lipton. Единият от закупените продукти задължително трябва да бъде Becel. Покупката трябва да бъде направена в периода на играта 01.11.2014 - 30.11.2014.

Участниците трябва да закупят продуктите описани в т.1и да регистрират кода от касовата бележка на интернет страницата www.facebook.com/BecelBG, като изберът магазин Billa, като верига, от която са напрaвили покупката. В приложението, ще намерите указания, къде върху касовата бележка се намира кода.

Участвайки във играта във верига магазини Billa и регистрирайки кода от касовата бележка, участникът едновременно участва в лотария за:
- 1 колело от играта на Billa;
- един от петте ваучера за спортни стоки, от Националната кампания на Becel.

Получаването на наградите е по куриер до 30 работни дни от получаването на потвърждението от Организаторите, че са спечелили и от предоставяне от участника на адрес за доставка. Със спечелилите участници ще се свърже оператор, за да събере техните данни, необходими за получаването на наградата.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара