Спечелете уикенд във Спа Клуб Бор 4*, Велинград

Краен срок - 3 ноември 2014

За участие в Играта и съответно за спечелване на награда е необходимо потребителят да разреши достъп на страницата на Фейсбук Играта, съответно по установените за това всеобщи правила на Фейсбук. Потребителят трябва да качи снимка от своето любимо пътуване. Всеки потребител може да участва само по веднъж с една снимка.

Всички потребители могат да гласуват за снимка. Потребителите имат право да гласуват само по 1 път за една и съща снимка, но имат право да гласуват за неограничено количество снимки.

Наградата е една и се предоставя от страна на организаторите. Печелившият е този, който е публикувал снимката, събрала най-много гласове от потребителите.

Наградата е хотелско настаняване в двойна стая в Спа Клуб Бор 4* във Велинград за 2 нощувки. Настаняването се предоставя след потвърждаване на налични свободни места за желаната от печелившия дата и направена реална резервация от служителите на Лидия Турс. Лидия Турс не гарантира възможност за настаняване в избраната от печелившия дата. Това зависи от наличните свободни места в хотела към датата на предявяване за запитването. В случай че за желаната дата няма възможност за настаняване се предлага алтернативна дата. Наградата важи до 15 януари 2015 година и изключва национални и религиозни празници, специални дати и/или други дати, посочени от Организатора на играта или Хотела като затворени дати за резервации.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара