Спечелете таблет, електронен четец, книги и много подаръци в Читателска щафета 4: Ловци на приключения

Краен срок - 8 януари 2015

Есента вече е тук, а ние сме готови да се впуснем в поредното книжно приключение с вас! Щастливи сме да ви поканим в надпреварата „Читателска щафета 4: Ловци на приключения”!

Готови ли сте да бъдете част от екипажа на пиратски кораб със Сам Силвър, тайният пират? Ще се осмелите ли да разплитате криминални загадки като детективите Агата и Лари Мистъри? Дали предизвикателствата, стоящи пред Минерва Минт и приятелите й, са в кръвта ви?

Ако е така, предизвикваме ви да се забавлявате заедно с нас, да четете книжки и да се състезавате за страхотните ни Н-А-Г-Р-А-Д-И в “Читателска щафета 4: Ловци на приключения”!!!

От 29.09.2014 г. до 08.01.2015 г. всички желаещи деца на възраст от 6 до 13 години включително могат да прочетат най-малко три книжки от поредиците “Сам Силвър, тайният пират”, “Детективите Агата и Лари” и “Приключенията на Минерва Минт”, да изпратят своята попълнена форма за участие и да се включат в надпреварата ни за значки и награди.

Докато четете и се забавлявате с тайния пират Сам Силвър, детективите Агата и Лари и смелата Минерва Минт, ще научите много интересни факти за героите и авторите. А първите 500 от най-запалените читатели – ловци на приключения ще могат с гордост да си закачат специалните значки на щафетата. В това издание сме ви подготвили и много игри, конкурси и литературни клубове, чрез които да превърнем щафетата в истински книжен празник!

Наградите? Подготвили сме и чудесни награди, разбира се! Освен колекционерските ни значки за първите 500 участника, изпратили форма за участие, двама от вас ще могат да спечелят и големите ни награди – 1 бр. таблет и 1 бр. електронен четец за книги, предоставени от Ozone.bg. Двете деца, изтеглени чрез жребий по време на заключително събитие на щафетата, ще получат и комплекти с книги, дар от партньорите ни от издателство “ФЮТ”.

Следете специалната категория в сайта, посветена на “Читателска щафета 4: Ловци на приключения”, за да не изпускате интересните ни предизвикателства. От нея ще научите какви са правилата и включените в играта заглавия, ще можете да си изтеглите плакат и форма за участие, ще следите имената на участниците, чиито формуляри сме получили в пощата и ще се информирате за най-любопитното от света на “Читателска щафета 4″!

Не пропускайте да ни информирате за интересните идеи, които ви хрумват, докато четете поредиците от “Читателска щафета 4: Ловци на приключения” – пишете ни на мейл igra@detskiknigi.com и ни изпращайте рисунки и читателски дневници на адрес: 1113 София 13, п.к. 204, за играта “Читателска щафета”. Най-интересните писма и проекти ще участват в томбола за награди!

Нека се забавляваме заедно и да уловим приключението с “Читателска щафета 4″!


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара