Спечели една от 4-те преси Rowenta Volum '24 Respectissim!

Краен срок - 5 ноември 2014

Лондон Ню Йорк Москва Милано Париж Амстердам

Накъдето и да пътуваш тази есен, новата преса за обем Rowenta Volum'24 Respectissim е неотменна част от багажа ти!

Влез в приложението, открий бляскавия обем и се вдъхнови, за да спечелиш!

За участие в Играта всеки потребител трябва да направи следното:

    Да посети фен страница на Rowenta Bulgaria
    Да приеме Facebook приложението: „МОМИЧЕТАТА, ОБЕМЪТ & ГРАДЪТ“;
    Да „посети“ всяка от шестте столици на обема: Амстердам, Лондон, Милано, Москва, Ню Йорк и Париж, обявени на виртуалната карта на света на обема.
    Да събере всички 6 (шест) печата в Rowenta паспорта си, като при посещението на всяка от столиците се получава само по един брой печат, с натискането на бутона „Събери печат“;

Данните от играта на всеки потребител се запазват, т.е. ако потребителят не е събрал всички печати, но излезе от приложението, неговата информация до момента, в който е прекъснал, се запазва. При следващо посещение, потребителят ще може да продължи своята игра от момента, в който е била прекъсната при предишното посещение.

След като събере всички шест печата в своя Rowenta паспорт, участникът е необходимо да посети страницата „Паспорт“ от приложението, където да отговори правилно на 3 (три) кратки въпроса, отнасящи се до информация, която може да бъде получена от Facebook приложението: „МОМИЧЕТАТА, ОБЕМЪТ & ГРАДЪТ“ и при посещението на микросайта на Rowenta Volum’24 Respectissim: http://www.volum24.rowenta.bg.

Да завърши успешно обиколката на столиците на обема, обявени на виртуалната карта, като попълни коректно данните си в задължителните полета и да натисне бутона „Изпрати“.

Всеки потребител може да участва само един път от един-единствен фейсбук профил като е нужно да събере необходимия брой печати (шест) в Rowenta паспорта си и да отговори правилно на трите въпроса, визуализиращи се след събирането на горепосочения брой печати. Не е разрешено използването на повече от един фейсбук профил за участие от едно единствено физическо лице в играта.

Всички Участници, изпълнили всички условия, описани в настоящите Правила, участват в томбола за 4 (четири) броя награди, а именно: 4 (четири) броя преси за обем Rowenta Volum’24 Respectissim.

Наградите ще се теглят на томболен принцип чрез автоматична система до 2 (два) дни след края на играта. Имената на печелившите Участници ще бъдат обявени на страницата “Победители” от приложението “МОМИЧЕТАТА, ОБЕМЪТ & ГРАДЪТ” в срок от три дни след изтеглянето на наградите.

Печелившите получават наградите си на предоставения от тях адрес по куриер до 30 (тридесет) работни дни от предоставяне на адрес за доставка. Разходите за куриерски услуги са за сметка на Организатора.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара