Спечелете всяка седмица пакет с 4 сладки продукта от DOMA!

Краен срок - 7 ноември 2014

Неустоим вкус, който те връща към детските години, уютната кухня, аромата на домашно приготвени, още топли-топли лакомства. Поглези се със сладките изкушения на DOMA и спечели сладка награда от Си Комерсиал 7!

Виж въпроса за седмицата и изпрати отговора му на посочения имейл, като не забравяш да добавиш името и телефонния си номер. Всяка седмица един късметлия ще печели пакет с 4 сладки продукта с марката на DOMA!

За да участват в играта, слушателите трябва да влязат на FB страницата на SiCommercial7 и да открият един от новите продукти на фирмата с марка ”DОМА”, който се произвежда с четири различни вкуса.

В специално обособена във фейсбук страницата на фирмата за играта секция, е позициониран специален мейл на който слушателите следва да изпратят отговор на публикуваните въпроси, които ще се сменят всяка седмица.

Отговорите на въпросите трябва да са придружени с трите имена на слушателя и тел.номер за обратна връзка.

В периода на промоцията ще бъдат изтеглени следните награди: 20 пакета със съдържание 4 броя от продукта с марка «Doma » от различни вкусове.

Всеки делник, в интервала 09:00 – 10:00 ч. в предаването „Ива от сутрин до обед” чрез жребий, един от всички участвали ще спечели пакет съдържащ 4 броя рула « Свежест» от различни вкусове.

Дневните победители ще получват обратна информация на своите имейли и ще
бъдат обявявани в ефир.

Разпределянето на наградите, се осъществява чрез жребий, определен от комисия
в състав: Десислава Гелеменова – Мениджър Промоции, Илиян Стоянов – търговски консултант, Ива Дойчинова - водещ.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара