Прогнозирайте мачовете на Лудогорец и спечелете 3 лаптопа Toshiba и ваучери на обща стойност 2450 лв.

Краен срок - 9 декември 2014

Играта се провежда на кръгове, според мачовете с участието на Лудогорец и продължава 11 седмици.

Наградите са два типа – във всеки кръг и големи (крайни) награди:

Във всеки кръг – по 7 броя ваучери на различна стойност., както следва:

1-ви кръг:
1 октомври - Лудогорец - Реал Мадрид
7 ваучера х 100 лева от магазин за спортни артикули

2-ри кръг
22 октомври - Лудогорец – Базел
Награди: 7 ваучера х 50 лева от магазин за спортни артикули

3-кръг
4 ноември - Базел – Лудогорец
7 ваучера х 50 лева от магазин за спортни артикули

4-ти кръг
26 ноември - Лудогорец – Ливърпул
7 ваучера х 100 лева от магазин за спортни артикули

5-ти кръг
Реал (Мадрид) - Лудогорец
7 ваучера х 50 лева от магазин за спортни артикули

Големи награди – 3 лаптопа Toshiba Satellite L50-B-16Q .

В края на всеки кръг чрез жребий ще бъдат определяни по 7 участници, носители на награди.

За да се включи в Играта, участникът попълва регистрационна форма, в която трябва да се посочи име, населено място, телефон за обратна връзка, дата на раждане и мейл. Отделно от това участникът дава съгласието си чрез приложението да бъдат изтеглени автоматично данни, налични в профила му във Facebook – име, имейл адрес, град (местожителство) и дата на раждане. Тези данни ще бъдат използвани единствено за целите на Играта и за идентифициране на участника при изпращането и предоставянето на спечелената от него награда. Всички предоставени от участниците лични данни са защитени съгласно изискванията на ЗЗЛД.

След като участникът е дал доброволно съгласието си приложението да използва лични данни и е предоставил телефон за обратна връзка, той започва Играта. Тя се състои от следните фази:
- Първа фаза - включване в Играта.
- Втора фаза – участникът трябва да отговори на условието, като попълни вярно предвиждане за дадения мач. Във всеки кръг се публикува нов въпрос с ново условие за една от футболните срещи на Лудогорец. Участникът е ДЛЪЖЕН да се запознае с настоящите правила преди да направи своята прогноза.
- Трета фаза – след като направи предвиждането си участникът трябва да попълни данните си в празните полета на приложението. Данните се попълват еднократно, само при първото участие в Играта. При грешно попълване на някое от полетата, участникът може да изиска от Организатора поправка в рамките на същия ден, чрез имейл на адрес: pr@eurofootball.bg, като посочи, както грешно въведените, така и правилните данни. Изисква се имейла да е изпратен от електронния адрес, с който участникът е регистриран във Фейсбук. Организаторът си запазва правото да коригира единствено данните на участници, изпратили всички изисквани реквизити, а именно верните и грешните: три имена, рождена дата и населено място.

1 познат мач носи 10 точки, като в зависимост от броя на верните предвиждания точките се умножават по броя на познатите мачове или както следва:
първи познат мач – 10 точки;
втори познат мач – 10 точки х 2 – общо 20 точки;
трети познат мач – 10 точки х 3 – общо 30 точки;
четвърти познат мач – 10 точки х 4 – общо 40 точки;
пети познат мач – 10 точки х 5 – общо 50 точки.

Максимумът точки при пет познати мача е 150 точки. Съответно при четири верни прогнози точките са 100, при три - 60 точки, при два – 30 точки и при един – 10 точки.

Наградите във всеки един отделен кръг се определят чрез жребий измежду всички участници, дали вярна прогноза за съответния кръг.

След края на играта, на 10.12.2014 г., от всички участници, събрали най-много точки от успешни прогнози за мачовете на Лудогорец, ще бъдат изтеглени чрез жребии големите награди.

В случай че нито един участник не е събрал максималния брой точки - 150, наградите се определят чрез жребий между участниците събрали 100 точки и т.н. по низходяща линия.

Допустимо е един участник да спечели повече от една награда – например в някой от кръговете и една измежду големите награди или две награди от два различни кръга.

* За верни отговори се считат официално обявените резултати за конкретните срещи от „Еврофутбол“ на сайта: www.eurofootball.bg.

* При прекратяване, отлагане и други непредвидени обстоятелства около дадена среща организаторът взема и обявява своевременно своето решение за всеки конкретен случай.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара