Спечелете 3 броя Таблет LG G PAD 8.0 4G + безплатен мобилен интернет за 3 месеца

Краен срок - 23 ноември 2014

Целта на Играта е популяризиране на марката Макс и свързаните с нея търговски марки. Играта е Quiz с три възможни отговора и само един правилен. Всеки един от Участниците трябва да отговори на един въпрос, за да премине към регистрация. Тя се осъществява след като се попълни регистрационната форма. Това дава право на всеки регистрирал се да участва при тегленето за Наградата. На всеки две седмици в продължение на шест седмици ще бъде избиран по един участник, чрез жребий, който ще спечели една от трите големи награди обявени на сайта.

В тегленето на наградите има право да участват всички Участници отговорили правилно на въпросите и коректно попълнили регистрационната форма за участие в Играта.

Наградите са: 3 броя Таблет LG G PAD 8.0 4G+безплатен мобилен интернет за 3 месеца за всеки от тях

Печелившите Участници ще бъдат избрани чрез жребий на случаен принцип от базата данни, в който ще бъдат включени всички Участници от началото на играта до деня на третото последно теглене с изключение на печелившите от предходно теглене .

Наградата ще бъде предоставена на печелившите Участници, при условие че същите отговарят на условията на настоящите Официални правила и предоставят следната информация:

(i)     име, презиме, фамилия, тел. номер, имейл адрес;

Служител на Организатора се свързва с всеки един от 3-мата печеливши Участници при регистрация адрес на електронна поща или чрез телефонно обаждане, за да ги уведоми за Наградата и реда на получаването й.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара