Спечели 3 смартфона Lenovo A369i и 30 подаръчни сета Jameson като гласуваш за Jameson Златна Бленда

Краен срок - 17 ноември 2014

Включвайки се в настоящата Игра, Вие имате право да участвате за спечелването на един от три смартфона Lenovo A369i, един от 30 комплекта Jameson 3ь200 ml или един от 50 билета за двама за церемонията по награждаването на победителите в Наградите за български филми и сериали Jameson Златна Бленда.

За спечелването на наградите, е необходимо:

Да се регистрирате в страницата на Наградите http://jamesonzlatnablenda.bg или в приложението, публикувано на https://www.facebook.com/Jameson.Bulgaria

Да гласувате за номинациите на страницата на Наградите http://jamesonzlatnablenda.bg или в приложението https://www.facebook.com/Jameson.Bulgaria , като попълните всички полета

Да сте на възраст над 18 години.

След като попълните регистрационната форма, може да участвате в томбола за спечелване на една от наградите.

На 18.11.2014 г. ще бъде проведена томбола за спечелване на наградите, посочени в т. 3. Томболата ще бъде проведена в присъствието на нотариус. В томболата ще участват всички потребители, които са спазили механизма на Играта, описан в т.4 по-горе.

Всички печеливши ще бъдат уведомени от Организатора чрез данните за контакт, които са предоставили при регистрацията си, както и за начина на получаване на спечелените награди.

Имената на печелившите ще бъдат обявени в секция "Награди" на приложението не по-късно от 20.11.2014 г.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара