Купи книги за над 20 лв. и спечели страхотен таблет Apple iPad Mini

Краен срок - 31 октомври 2014

Участващите продукти са всички книги, предлагани в електронния магазин www.emag.bg. Те ще бъдат продавани до изчерпване на наличните количества, както на физически, така и на юридически лица.

Всяко физическо или юридическо лице, което е регистрирало успешно поръчка на сайта www.emag.bg в срока на кампанията, в която поръчка продукта(-ите) от категория „Книги“ са на стойност минимум 20 лева с ДДС, и поръчката е била доставена и платена успешно, ще участва за спечелването на награда.

Кампанията се провежда единствено за продукти от категория „Книги“.

В Кампанията не участват непотвърдените поръчки, отказаните поръчки, както и фактурираните, но анулирани (върнати) поръчки, тъй като условието за участие в Кампанията е покупката на един/няколко продукта от категория „Книги“ на минимална стойност от 20 (двадесет) лв. с включено ДДС в рамките на една поръчка.

Всички лица, които направят покупки на книга(-и) в периода на Кампанията минимум на горепосочената сума, са автоматично включени като участници в Кампанията. В случай, че клиентът не желае да участва, той трябва да заяви това като изпрати имейл до Организатора на електронната поща, отбелязана в www.emag.bg.

Един от потребителите, чиято поръчка отговаря на горепосочените критерии ще спечели награда, представляваща таблет „Apple iPad Mini“, 16GB, Wi-Fi, Бял, продаван на www.emag.bg.

Спечелилият наградата ще бъде определен чрез жребий, през платформата https://randomwinners.com/ на 15 ноември 2014г. Едно лице може да спечели само една от наградите, независимо колко броя поръчки, съответно покупки на книги за над 20 лв. е направило по време на кампанията.

В тегленото няма да участват лица, които са се възползвали от правото си да върнат купената книга(и) и с това анулират поръчката си или намаляват нейната стойност под 20 лв..


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара