Отговори и спечели 2 награди по 500 лв. и 5 чадъра всяка седмица от НетКредит

Краен срок - 2 ноември 2014

За да участва за награди в играта, участникът трябва да изпълни следните стъпки:

·  Да приеме Facebook приложението https://www.facebook.com/netcredit.bg/app_872098992801165;

·  Да отговори правилно на 4-те въпроса, които са заложени за седмицата;

·  Да сподели на стената си.

Секция ”Жокер”: за всеки въпрос ще има предоставена възможност за жокер. Той не присъства като условие за участие в играта, като в същото време дава възможност на потребителя да получи повече информация, с което да има по-голям шанс да отговори правилно на въпросите от Играта.

Всеки участник може да играе еднократно и то само с личния си Facebook профил. Един участник  може да спечели само един вид и брой награда.

Победителите за седмичните награди 5 ”НетКредит чадъра” ще се изтеглят в рамките на 3 работни дни след края на всяка седмица.

Победителите за голямата награда 2 ”парична награда от 500 лева” ще се теглят в рамките на 3 работни дни след края на кампанията.

Наградите са два вида – седмични и голяма награда:

„Седмични награди“, които са общо 20 броя и всяка една от тях представлява ”НетКредит чадър”, като в тегленето на тези награди ще участва всеки участник, който е изпълнил всички условия на играта, не е допуснал нарушение на настоящите Официални правила и е отговорил правилно на 4-те въпроса в една от седмиците за периода на валидност на Играта.

„Голяма награда“, която е 2 броя  и представлява ”парична награда от 500 лева”, като в тегленето на тази награда ще участва всеки участник, който е изпълнил всички условия на играта, не е допуснал нарушение на настоящите Официални правила и е отговорил правилно на 4-те въпроса в една от седмиците за периода на валидност на Играта.

Печелившите ще бъдат излъчени чрез томбола, която ще се осъществи чрез специализиран софтуер, даващ равен шанс за спечелване на награда на всички участници, които са изпълнилнили условията за участие.

Печелившите ще бъдат обявени на Facebook страницата на НетКредит (в приложението https://www.facebook.com/netcredit.bg/app_872098992801165 , раздел „Победители“).

Печелившите ще бъдат уведомявани за спечелената награда чрез електронно съобщение на email адреса, който използват за вход в социалната мрежа Facebook. За да получат своята награда, спечелилите трябва да отговорят на получения email в рамките на 10 дневен срок, като посочат: Трите си имена, Точен адрес за доставка и Телефон за обратна връзка.

За да получи наградата си, всеки победител трябва:

·  Да отговори на изпратения e-mail към него, като изпрати своята контактна информация за получаване на наградата;

·  Да бъде на възраст над 18 години;

·  Да попълни регистрационната форма, която ще получи на своя e-mail.

Наградите ще бъдат доставяни с куриер за сметка на Организатора до 35 работни дни от датата на отговор от страна на спечелилия с посочени коректни данни за обратна връзка.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара