Спечели един от 100-те комплекта Sensibio и голямата награда "Анализ на стила" от Bioderma

Краен срок - 15 октомври 2014

Играта се състои от два етапа.

Първи етап

Желаещите да участват в Играта ще имат възможност от 01.10. до 15.10.2014г. да решат онлайн тест за определяне на техния тип чувствителна кожа на страницата на играта („Уебсайта”), както и да попълнят регистрационна форма, съдържаща име, фамилия, настоящ адрес, телефон и адрес на електронна поща (имейл адрес) на участника. След попълване на теста и регистрационната форма на екрана на потребителя се появява резултат кои козметични продукти с марка „Биодерма” са най-подходящи за неговия тип чувствителна кожа.

Задължително условие за потребителите, за да бъдат регистрирани за участие в Играта, е да споделят своя резултат от онлайн теста във Facebook чрез бутона „Сподели”.

100 (сто) души от всички регистрирани за участие ще бъдат изтеглени на случаен принцип и ще спечелят тестови комплекти с козметични продукти, съобразени с типа чувствителна кожа на съответния участник.

След като бъдат изтеглени и обявени на Уебсайта, печелившите ще получат по един тестови комплект с козметични продукти, който ще им бъде изпратен по куриер на посочения от тях адрес.

Втори етап

За да продължат участието си в Играта, печелившите от първия етап следва в 5 (пет)-дневен срок, но не по-късно от 31.11.2014г., от получаване на тестовите комплекти да споделят своите впечатления от употреба им. Даването на мнения се осъществява чрез линк, предоставен от Организатора на имейл адресите на участниците. След отваряне на линка, чрез специална форма за споделяне на мнения потребителите следва да опишат своите впечатления и могат, по желание, да качат свои снимки преди и след употребата на продуктите. Чрез предоставения линк потребителите публикуват своите мнения и снимки на Уебсайта на Играта.

С изпращане на своето мнение и снимки на предоставения линк, участниците дават своето съгласие:

1.    коментарите и снимките да бъдат използвани с рекламна цел от Организатора чрез публикуване на Уебсайта и в социалните мрежи, разпространение чрез радио, телевизионни, печатни и електронни медии, използване върху печатни и електронни рекламни материали и тяхното разпространение;

2.    при условие че участникът спечели голямата награда Анализ на цветовете на дрехите и Анализ на личния стил на обличане, той се съгласява да бъде сниман по време на съответния анализ и тези снимки и видео да бъдат използвани с рекламна цел от Организатора чрез публикуване на Уебсайта, в социалните мрежи, разпространение чрез радио, телевизионни, печатни и електронни медии, използване върху печатни и електронни рекламни материали и тяхното разпространение.

От всички участници в Играта, споделили своите впечатления по гореописания начин, на случаен принцип ще бъдат изтеглени имената на двама, които ще спечелят голямата награда – Анализ на цветовете на дрехите и Анализ на личния стил на обличане чрез студио My Beautiful I.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара