Покажи своя мини свят и спечели 10 юбилейни комплекта и 40 часовника от Kinder Surprise

Краен срок - 31 октомври 2014

За да участват потребителите трябва да се регистрират на уеб страницата на Конкурса: www.ks40.bg. За да участват в Конкурса, участниците трябва да бъдат над 18 годишна възраст. За да се регистрират (да създадат свой профил в www.ks40.bg ), участниците трябва да въведат валиден имейл адрес, име, фамилия, телефон, парола за достъп и да валидират регистрацията, като потвърдят линк в имейл, изпратен от Организатора. След като валидизацията приключи, участниците могат да качат снимка на своя мини свят, съдържаща играчки от Kinder Surprise и така да участват в конкурса. След като бъдат качени, снимките ще подлежат на допълнително одобрение от страна на модератор дали отговарят на изискванията на Конкурса.

След приключване на процеса по качване на снимките жури, представено от членове на Организатора, ще избере 10- големи победители в Конкурса, а от всички останали участници, събрали над 20 гласа, чрез специализиран софтуер, осигуряващ равен шанс на всички участници, на случаен принцип ще бъдат изтеглени и обявени 40 стандартни награди.

Победителите ще бъдат оповестени на сайта най-късно до 3 (три) дни след тяхното избиране/изтегляне.

В Конкурса ще бъдат наградени общо 50 победителя:
- 40 победителя със стандартни награди, които ще бъдат избрани на случаен принцип чрез теглене измежду всички участници, събрали поне 20 гласа от посетителите на сайта;
- 10 победителя с голяма награда – избрани от жури измежду всички участници.
Подробно описание на стандартните и големите награди се съдържа в раздел 6.

Журито се състои от 3-ма члена, които ще оценяват участващите снимки, съгласно следната процедура, стъпка по стъпка:
1. Журито ще избере (всеки член независимо) 10 снимки на база следните критерии:
a. Творчество;
b. Отличителност.
2. Всички снимки, попаднали в първоначалната селекция, независимо на кой член от журито, ще бъдат оценявани от всички членове по отделно, но на съвместно заседание съгласно следните критерии:
a. Да бъдат творчески;
b. Да бъдат интересни;
c. Да бъдат отличими

Всяка снимка се оценява с оценка от 1 до 10 за всеки от тези критерии от всеки член на журито по отделно и всички оценки се събират. Победители са десетте снимки, които са събрали най-висок резултат.

В случай че в резултат на равен брой точки финалистите са повече от 10 (например последните трима са с равен резултат и така финалистите са 12), всеки член на журито трябва да подреди снимките, събрали еднакъв брой точки според своето предпочитание. За победители ще бъдат обявени снимките, събрали най-много отредени 1-ви места, най-много отредени 2-ри места (в случай на равенство на брой 1-ви позиции), най-много отредени 3-ти места (в случай на равен брой 2-ри места) и т.н.

Участниците ще получат своите награди чрез куриер на посочен от тях адрес. За целта, след определяне на печелившите участници Организаторът ще осъществи контакт с тях на посочения при регистрацията имейл адрес или телефонен номер и ще поиска предоставянето на адрес за доставка на наградата. Ако не може да бъде осъществен контакт с участника в рамките на 2 седмици след обявяване на печелившите или, в случай че даденият адрес е неточен и/или непълен, и доставка не може да се осъществи, участникът губи право да получи наградата си и Организаторът не носи отговорност за предоставянето й. Всички награди ще бъдат доставени в рамките на 2 седмици, след като съответният победител предостави адрес за доставка.

Наградите в Конкурса „Създай свой мини свят“: са следните:
10 Големи награди – комплект с играчки от юбилейната колекция.
40 Стандартни награди – ръчен часовник Kinder.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара