Прогнозирай изборите и спечели камера Toshiba Camileo X-Sports и още награди

Краен срок - 3 октомври 2014

В играта "Прогнозирай изборите" ви даваме възможност да познаете резултатите от предсрочните парламентарни избори на 5 октомври. Питаме ви коя партия какъв процент от действителните гласове на българите ще спечели. Можете да дадете предположение на базата на социологическите прогнози, които публикуваме на dnevnik.bg/izbori2014, или да дадете своя собствена оценка.

Как да се включа в играта? За да се включите в играта, трябва да имате регистрация в id.capital.bg.

Също така трябва да се съгласите с Общите условия за участие.

След като се регистрирате и влезете в профила си, направете прогноза за това какъв процент от действителните гласове ще спечелят партиите и коалициите на предсрочните избори за Народно събрание на 5 октомври. Прогнозите закръгляйте до втория знак след десетичната запетая.

Можете да дадете прогноза за всички посочени формации и кандидати или само за някои от тях. Непопълнените полета за прогноза ще бъдат приемани като прогноза за 0% от гласовете. Прогнозите закръгляйте до втория знак след десетичната запетая.

Какви данни трябва да предоставя, за да се включа в играта?

Валиден ваш имейл адрес, телефон за връзка и трите ви имена по лична карта. Тези данни ще трябва да посочите в специална форма, която ще видите преди да направите първата си прогноза. Те няма да станат част от профила ви в id.capital.bg и имат значение единствено за "Прогнозирай изборите 2014".

Колко пъти мога да дам прогноза?
Можете да дадете неограничен брой прогнози за партиите, но за валидна за крайното класиране ще се смята САМО последната прогноза, която сте изпратили.

Как ще определите кой печели играта?
Победители в играта ще са тези участници, чиято прогноза се различава най-малко от крайните резултати от гласуването, обявени от ЦИК. Спечелилият голямата награда отпада от класирането за втората награда.

При наличие на няколко равни резултата, разпределението на наградите ще бъде определено чрез жребий.

Победителите в играта ще бъдат съобщени на сайта "Дневник Избори 2014" в едноседмичен срок след обявяването на окончателните резултати от Избори 2014 от ЦИК. Имената на победителите ще бъдат публикувани на сайта "Дневник Избори 2014" .

Победителите ще бъдат уведомени по електронната поща и телефон къде и как могат да получат наградите си. Наградите ще могат да бъдат получени само след представяне на лична карта за сравнение на данните от нея с данните, които сте предоставили преди първата си прогноза.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара