Събери отбор от професионалисти и спечели награди от Ceresit

Краен срок - 19 септември 2014

За получаването от лице на право на участие в Играта, трябва да са изпълнени следните условия:

Лицето да хареса Facebook страницата на “Ceresit”, посредством натискането на електронния бутон "Харесва ми" (Like);

Лицето да приеме Facebook приложението „Събери отбор от професионалисти”, посредством натискането на електронния бутон "Приемам Приложението";

Лицето да изпрати покани за участие в Играта на лица, фигуриращи в личния му профил във Facebook като "Приятели" (Friends), посредством платформата на вече приетото приложение „Събери професионалистите на терена“;

Пет от поканените лица надлежно да приемат съответната покана, като  извършат следните няколко стъпки – да харесат страницата на “Ceresit”, посредством натискането на електронния бутон "Харесва ми" (Like), да приемат приложението „Събери професионалистите на терена“ посредством натискането на електронния бутон "Приемам Приложението“ и да приемат поканата.

Победителите в Играта се теглят на томболен принцип между надлежно получилите право на участие лица, отговарящи на всички разпоредби на Общите условия.

Един участник в Играта не може да спечели повече от една от описаните по-долу награди.

Потребител, който е приел веднъж покана и вече е част от отбора на свой приятел, не може да приема за втори път покана и да става част от отборите на други свои приятели.

Награди:

1. Три броя футболни топки Adidas Fifa Worldcup 2014 Brasil

2. Три броя гащеризона Ceresit

3. Три броя ролетки Ceresit  

Тегленето на наградите се осъществява на томболен принцип на 23.09.2014 г.

За да получи своята награда, победителят следва да изпрати лично съобщение, в срок от 7 календарни дни от обявяване на победителите, на страницата на Церезит във фейсбук: https://www.facebook.com/Ceresit Bulgaria, като посочи: трите си имена, точен адрес за доставка и телефон за обратна връзка.

Наградите ще бъдат доставени с куриер, за сметка на Организаторът на Играта, до 30 работни дни, считано от датата на получаване на надлежен отговор от страна на съответния победител, с посочени от него коректни данни за обратна връзка.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара