Стани лице на Lencia и спечели 500 евро и уикенд в Словения! Един от гласувалите печели часовник Lencia

Краен срок - 31 октомври 2014

Ще се усмелиш ли? Притежаваш ли увереността? Искаш ли да станеш лице на Lencia? Кандидатствай и стани лице на Lencia.

Тази година, за първи път на международно ниво, участничките ще бъдат от следните страни: Словения, Хърватска, Босна и Херцеговина, Сърбия и България.

Бъди дръзка, самоуверена, модерна, необикновена, специална, бъди очарователна...И най-важното, дама с подобни качества носи бижута Lencia и ще бъде избрана  за първото лице на Lencia.

Присъедини се към Eva Kramer, Aleksandra Makarić, Inja Zalta, Ula Furlan и Tjaša Pezdirc-миналогодишните победителки, Iris Mulej, Martina Kajfež и Tina Maze, които вече успешно представят бранда ни   Lencia by Zlatarna Celje на световно ниво.

Като победител, ти ще бъдеш новото лице на модерната ни линия сребърни бижута  Lencia by Zlatarna Celje, и ще заснемеш забележителна фотосесия за колекцията ни пролет/лято 2015. Рекламната кампания ще бъде представена в Словения, Хърватска, Босна и Херцеговина, Сърбия, България, Черна  гора и Македония.

Победителката получава:

    Награда в размер на 500 евро (бижута и заплащане за заснетата фотосесия),
    Уикенд за двама в луксозният хотел Plaza в Любляна, Словения,
    Възможността да работи в екип с изтъкнат фотограф и известен дизайнер,
    Публична разпознаваемост на всички пазари на Zlatarna Celje,
    Уникална сребърна монета с лика на победителката.

Очакваме кандидатките за лице на Lencia да притежават следните качества:

    Красиво лице,
    Фотогеничност,
    Оригинален начин на представяне на бижута.

Как да кандидатстваш:

    Прочети Реда и условията за участие и попълни ФОРМА ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ. Прикачи две снимки (и двете остават във владение на Zlatarna Celje).

За да участваш в кастинга трябва да изпълниш реда и условията за участие.

Ще приемаме кандидатури  до 31.10.2014г.  В сайта ни може да се гласува за кандидатите. Кандидатките, които съберат най-висок онлайн вот, автоматично влизат в първите 20 финалистки на местно ниво. От всяка държава ще бъдат излъчени две финалистки, които ще се съзтезват с финалистките от другите страни.

Професионално жури ще избере победителката, която ще бъде обявена чрез медийно събитие, което ще се проведе през декември 2014г.

За всички, които гласуват на сайта ни за фаворита си, имаме страхотен подарък! След като конкурсът завърши, ще избрем един, който ще получи награда часовник Lencia. На 10 ноемрви 2014г, на случаен принцип, журито ще избере победителя, който е гласувал за една от кандидатките за лице на Lencia.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара