Станете лице на Мерц Специал и спечелете фотосесия

Краен срок - 17 октомври 2014

Печелившите участници ще участват в самостоятелна фотосесия, която ще бъде изготвена за сметка на организатора от избрана от организатора рекламна агенция. Снимките от фотосесията ще бъдат използвани в рекламните кампании на Мерц Специал Драже за следващите 3 години.

Всеки участник има право да публикува само една своя снимка във фен-страницата на Мерц Специал Драже във Фейсбук на адрес https://www.facebook.com/MerzSpezial.bg.

Снимката трябва да отговаря на следните изисквания:
- да изобразява само участника в конкурса;
- да отразява ясно чертите на лицето му и да се вижда добре косата му;
- да не е допълнително обработвана с фотообработващи програми или с други средства;
- да не изобразява участника в непристоен вид.

Въз основа на публикуваните снимки организаторът самостоятелно избира петнадесет печеливши участници. Организаторът обявява на 20.10.2014 г. имената на петнайсетте печеливши участници на фен-страницата на Мерц Специал Драже във Фейсбук на адрес https://www.facebook.com/MerzSpezial.bg.

Всеки от печелившите участници трябва да установи контакт с организатора в рамките на 3 (три) работни дни от публикуване на обявата по предходната точка, като изпрати електронно писмо на адрес: m.stefanova@phoenixpharma.bg. В електронното писмо печелившият участник посочва трите си имена и телефон за връзка.

Организаторът определя деня, мястото и часа за получаването на наградата (провеждането на фотосесията) и уведомява за тях печелившия участник.

С регистрирането си за участие в конкурса всеки участник дава съгласието си да бъде сниман на фотосесията, описана в т. 6, в това число снимките му от фотосесията да бъдат използвани в последващи маркетингови дейности на организатора, както и в печатни или видео материали, с цел популяризирането на Мерц Специал Драже, без да се дължи възнаграждение на печелившия участник.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара