Лято като за снимка! Сподели и спечели карта за 300, 200 или 100 лв.

Краен срок - 30 септември 2014

Dnes.bg и Централна Кооперативна Банка ти дава страхотни награди в играта "Лято като за снимка"

С тази игра не бързаме да изпратим лятото, а да запазим дълго топлия спомен за него преди да се потопим в романтиката на есенния разкош.

Като част от кампанията "Лято като за снимка" в Dnes.bg, сайтът, съвместно със спонсорите на проекта Централна Кооперативна Банка, организират онлайн игра за периода от 15 септември до 30 септември 2014 г.

За да участвате в играта е необходимо да споделите със снимка вашите вълшебни моменти от изминалото лято, от вашата почивка на море, планина, или екскурзия и да я публикувате в сайта Dnes.bg чрез страницата за качване на снимки в секцията "Участвай”.

Тези от вас, които участват в играта, качвайки тематични снимки според регламента, ще имат шанс да спечелят страхотни награди: предплатени Gift карти от Централна Корпоративна Банка на стойност: 100 лв., 200 лв. и 300 лв.

Наградите те чакат, но преди това е нужно да споделиш топлия си миг и спомен с нас! :)

Победителите в играта ще бъдат определени на база най-много събрани гласове за конкретна снимка. На 2 октомври 2014 г. ще бъдат обявени официално победителите в класацията, генерирали най-много гласове в играта на Dnes.bg.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара