Сподели своята артистична лятна снимка и спечели 1000 евро от PayPal

Краен срок - 18 септември 2014

След приключване на конкурса жури, съставено от трима служители на PayPal ще избере победител, чиято снимка, отговаря на условията на конкурса и е качена според правилата в "#PayPalArtySummer" галерията на Instagram.

В конкурса имат право да участват жители на Белгия, България, Кипър, Чехия, Дания, Естония, Франция, Финландия, Италия, Гърция, Унгария, Латвия, Литва, Люксембург, Малта, Холандия, Норвегия, Полша, Португалия, Румъния, Испания, Словакия, Словения, Швеция, Турция, ОАЕ, Алжир, Йордания, Кувейт, Мароко, Оман, Катар, Саудитска Арабия, Кения и Южна Африка на възраст най-малко 18 години. Организаторът си запазва правото да изиска документ доказваш възрастта на печелившия участник.

За да се включите в конкурса, е необходимо:
1. да бъдете PayPal потребител с активна PayPal сметка
2. да сте жител на една от държавите, изброени по-горе
3. да имате навършени 18 години
4. да имате валиден акаунт в Instagram

Публикувайте в Instagram снимка на тема "Артистично лято". Добавете хаштага на играта #PayPalArtySummer след качване на снимката. Участия без хаштаг се смятат за невалиди и няма да бъдат включени в конкурса.


Всеки участник има право да качи само една снимка.

След обявяване на победителят, същият е длъжен да предоставя следната информация на имейл PayPalRomeCompetition@paypal.com не по-късно от 31 октомври 2014:
1. Име и фамилия
2. PayPal имейл адрес
3. Email адрес
4. Адрес

Наградата, която победителят ще получи е 1000 EUR, или нейната равностойна сума във валута, в зависимост от страната, в която победителя живее. Наградата се превежда по PayPal сметката на победителя в рамките на 30 дни след изпращане на нужната информация от негова страна.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара