Сподели и спечели круиз до Гръцките острови

Краен срок - 29 септември 2014

На 1.10.2014 г. БЛУ СИЙС ЕООД ще подари пътуване 1 брой круиз за двама  – 3 нощувки до Гръцките острови с тръгване от Атина (Пирея) с кораб LOUIS OLYMPIA.

Круизната компания Louis Cruises ще определи вида каюта (вътрешна или външна) според наличните свободни места, както и датата на отплаване през месец октомври 2014. За круиз се изисква валиден международен паспорт годен минимум 6 месеца след приключване на пътуването за двамата участника.

Кой може да участва в томболата:

-      Всеки пълнолетен, споделил публикацията на БЛУ СИЙС във Facebook за томболата в периода от 29.08-29.09, участва в нея.

 Кой не може да участва в томболата:

-      Непълнолетни лица, служители на БЛУ СИЙС ЕООД

Какво включва наградата?

Почивка за двама, включваща: круиз по маршрут Атина (Пирея); остров Миконос; остров Патмос; остров Крит; остров Санторини, Атина (Пирея); 3 нощувки; пристанищни такси; почистване на каютата; пълен пансион изхранване закуска-обяд-вечеря; напитки кафе/чай/сок, 2 сока, 2 малки бутилки минерална вода; 2 чаши вино и 2 безалкохолни на човек, на ден по време на изхранване; парични благодарности 4 евро на човек/на ден; ползване на фитнес и басейн.

Не са включени: транспорт до дестинацията (Пирея – Атина) на тръгване/връщане; брегови екскурзии в пристанищата (не са задължителни), застраховка, някои напитки, спа.

Други награди: хладилна чанта с лого на круизна компания Роял Карибиън ; тефтер с лого на Норвежката круизна компания;

*Наградата, под формата на пътуване круиз до Гръцките острови, ще се състои през месец октомври 2014 с дата, час на тръгване, допълнително посочени от Блу Сийс ЕООД.

Как ще се избере печелившият?

-      Печелившият ще бъде избран на случаен принцип в офис на БЛУ СИЙС ЕООД в присъствието на нотариус.

-      Информация за печелившия ще бъде публикувана на 1.10.2014 г. на тази страница и www.facebook.com/kruizi.blueseas

-      БЛУ СИЙС ЕООД се задължава да уведоми печелившия по електронен път не по-късно от 1.10.2014 г. В случай, че печелившият не установи обратна връзка с БЛУ СИЙС ЕООД в 3-дневен срок, считан от датата на публикуване на резултата от томболата, наградата ще бъде предоставена на друго лице. Печелившият получава пътническите документи и резервации след представяне на валиден международен паспорт за него и втория пътуващ.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара