Спечели билета, за който цял живот си мечтал!

Краен срок - 15 декември 2014

Познаваме хората, които обичат да пътуват! Познаваме теб! Знаем, че си пристрастен към откриването на нови светове и вълнуващи приключения. Знаем, че мечтаеш да достигнеш и до най-отдалечените кътчета на красивата ни планета? Знаем и как да сбъднем мечтата ти!

Не знаем само точно къде мечтаеш да отидеш. Ню Йорк, Кейптаун, Барселона, Москва, Дубай, Пекин, Сидни или дори нещо далеч по-екзотично? Решихме да не се тормозим с отговора на този въпрос и да оставим избора на теб! Ти решаваш закъде да стегнеш куфарите с новата игра на eSKY.bg!

***ПОДАРЯВАМЕ ТИ САМОЛЕТЕН БИЛЕТ ДО ДЕСТИНАЦИЯ ПО ТВОЙ ИЗБОР***

по маршрутите на Turkish Airlines – над 200 дестинации по целия свят!

Как да го спечелиш?

    Купи самолетен билет на Turkish Airlines през сайта на eSKY.bg или чрез центъра ни за обслужване на клиенти (тел. 0700 15 355 или *5355)

    Билетът трябва да е резервиран и заплатен в периода 15.09 – 15.12. 2014г., без оглед на маршрута, цената или датите на пътуване

    След покупката, автоматично ще бъдеш включен в томбола, която ще се състои най-късно на 17 декември 2014г.

    Стискай палци щастливецът да си ти! Ако това е така, очаквай обаждане от нас, както и да видиш името си тук, в нашия блог, като победител.

Turkish Airlines има най-голямата в света мрежа от полети, извършвани от едно и също летище (Ататюрк). Ето защо избрахме именно тази авиокомпания – първо, за да имаш най-голяма възможност да участваш в нашата игра и второ, за да имаш най-голям избор, когато решаваш къде да отидеш, в случай че спечелиш!

Успех, eSKY.bg пътешественико!


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара