Спечели новият Nissan Qashqai!

Краен срок - 13 ноември 2014

Най-успешната риалити игра в радиоефира – Изчезвам след 60 секунди, се завръща с шести сезон, естествено по Радио ENERGY! Петима слушатели на станция номер 1 за любимите песни от 90-те до днес вече спечелиха нов автомобил от предишните издания на играта. През 2008 година, именно в Изчезвам след 60 секунди, беше представен за първи път в България модела на Nissan – QASHQAI.

Сега, 6 години по-късно, голямата награда в екшън риалитито на Радио ENERGY е отново новият Nissan QASHQAI.
Nissan създаде първия кросоувър, а сега представя новото му поколение. Съчетавайки по неповторим начин световете на оф-роуда и традиционния хечбек, в него всичко е направено без компромис.

От 22 септември до 14 ноември 2014 година всеки ще може да се регистрира напълно безплатно. След успешна регистрация, единственото, което трябва да правиш е да вдигаш телефона си всеки път и да си готов за много екшън и адреналин.
Всеки понеделник, сряда и петък, чрез жребий ще бъдат избирани по два адреса на регистриран участник. В интервала между 09:00 и 11:00 часа Nssan Qashqai ще посети изтеглените адреси и когато паркира на някой от тях, водещият на Радио ENERGY ще потърси участника по телефона и ще каже:

„Nissan Qashqai е на вашия адрес! Сега имате 60 секунди, да спрете да правите каквото и да е, да излезете навън, да намерите автомобила, да влезете в него и да го запалите.”

Телефонният разговор с избрания регистриран участник ще звучи пряко в ефир на честотите на Радио ENERGY. В ефира на радиото ще бъде включен и хронометър, който отброява точно 60 секунди. През това време избраният регистриран участник трябва да излезе, да намери автомобила, да влезе в него, да затвори вратата и … да го запали!

С влизането в колата и нейното запалване, в рамките на определеното време (точно 60 секунди), участникът се класира за големия финал на играта Изчезвам след 60 секунди 6, на който в присъствието на нотариус, един от участниците ще си тръгне с нов Nissan Qashqai!


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара