Billa празнува 14 години и подарява ваучер на стойност 50 лв.

Краен срок - 8 октомври 2014

За участие в Играта участниците следва да станат „фенове“ на Facebook страницата на Организатораwww.facebook.com/BillaBulgaria.
Всеки ден Организаторът на Игратаще публикува на страницата си въпрос, свързан с BILLA в България. Всеки, който желае да участва в Играта, следва до 12.00 часа на 01.10.2014 г. да публикува на Facebook страницата www.facebook.com/BillaBulgaria отговор на поне един от публикуваните въпроси.

Всеки Участник има право на неограничен брой участия в Играта.

Печелившият участник в Играта получава за награда ваучери за пазаруване на стоки от асортимента на магазини BILLA на територията на цялата страна на стойност 50 (петдесет) лева (наричана по-долу „Награда/та“ или „Ваучер/ите“).
Ваучерите се издават на хартиен носител и са валидни за срок до 31.12.2014 година.

Не се допуска размяна на Ваучерите срещу паричната им равностойност. При покупка с Ваучер не се връща ресто, но притежателят му може да доплати в брой закупеното над стойността на Ваучера. Повече информация за Ваучерите можете да откриете на www.billa.bg

Тегленето на Наградата се извършва на случаен принцип измежду всички участници, дали поне един отговор на публикуваните от Организатора въпроси, чрез използване на специализиран компютърен софтуер, осигуряващ шанс за Награда на всички участници.

Спечелилият участник ще бъде обявен на Facebook страницата www.facebook.com/BillaBulgaria на 01.10.2014 г. до 24:00 часа (българско време).

За получаване на Наградата спечелилият участник следва в срок от 5 (пет) работни дни да се свърже с Организатора на Играта като изпрати лично съобщение на Facebook страницата www.facebook.com/BillaBulgaria със следната информация: три имена, адрес на магазин BILLA в България, от който да получи Наградата и телефон за връзка.

Наградата се получава от управителя на филиала на Организатора (магазин BILLA), посочен в съобщението по т. 6.2. от Официалните правила, при представянето на документ за самоличност и подписване на приемо-предавателен протокол.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара