Спечелете седемдневна почивка за цялото семейство в Sana Spa Hotel

Краен срок - 14 септември 2014

Спечелете почивка за цялото семейство в Sana Spa Hotel - луксозен целогодишен 4-звезден спа и уелнес хотел, който се намира в живописния град Хисаря!

Участвайте за един от деветте седемдневни семейни пакета за почивка, всеки от които включва седем нощувки с включени закуска, обяд и вечеря, СПА терапия „Морски бриз“ за мама и СПА терапия „Тонус“ за татко. При настаняване всяко дете получава подарък изненада, а цялото семейство може да се наслади на разходка с велосипеди!

Участник в играта може да бъде всяко лице, което отговаря на условията за участие в програмата за лоялни клиенти на VIVACOM - VIVAClub преди 01.09.2014 г. Участието в играта не е обвързано с покупка на стока или със сключване на договор за предоставяне на услуга.

Клиенти на VIVACOM, които нямат карта VIVAClub могат да проверят дали отговарят на условията за участие в програмата за лоялни клиенти на VIVACOM и да заявят своята карта безплатно на 123.

При заявяване на нова карта VIVAClub, клиентът може да получи номера й на 123 или от приложението на www.vivaonline.bg и да участва с него в играта, преди да е получил самата карта.

В томболата за разпределяне на наградите могат да участват само пълнолетни лица;

При стартиране на участието в играта, участниците задължително трябва да въведат име и фамилия, валиден e-mail адрес, телефонен номер за контакти номер на валидна карта за лоялен клиент VIVAClub, както и да отговорят правилно на трите въпроса;

Победителите в играта могат да бъдат само участници, които са отговорили правилно и на трите въпроса и са въвели номер на валидна карта за лоялен клиент на VIVACOM, която е издадена на тяхно име;

Всеки участник може да играе максимум веднъж за периода на играта;

Наградите са 9(девет) седемдневни семейни пакета за почивка в Хотел САНА СПА Хисаря, всеки от които включващ:

    Седем нощувки с включени закуска, обяд и вечеря
    Спа терапия „Морски бриз“ за мама
    Спа терапия „Тонус“ за татко
    Разходка с велосипеди за цялото семейство
    При настаняване: подарък изненада за всяко дете

Наградата може да се използва в който и да е период за календарен месец октомври 2014г., като спечелилият трябва предварително да се свърже с хотела, за да провери свободните места за хотелското настаняване. Печеленето на наградата не гарантира свободни места.

От общата база данни с участници, които са отговорили вярно на трите въпросa, ще бъдат изтеглени 9 (девет) победители и 18 (осемнадесет) резерви, чрез специализиран софтуер на случаен принцип.

Представител на VIVACOM ще се свърже с всеки спечелил чрез телефонно обаждане (клиентът трябва да остави актуален телефонен номер за връзка), за да го уведоми за наградата и за начина на получаването й. Връзката с печелившия участник ще става до 5 дни след изтегляне на томболата.

Организаторът проверява валидността на картите за лоялен клиентна VIVACOM, посочени от победителите.В случай, че номерата не са от базата с номера на валидни карти за лоялни клиенти на VIVACOM и не отговарят на името на участника, Организаторът запазва правото да дисквалифицира победителя и да предостави наградата на следващия по ред изтеглен резервен победител.

Спечелилите ще бъдат обявени на корпоративния сайт на www.vivacom.bg/VIVAClubна 17.09.2014 г.;

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара