Покажи колко си бърз и спечели всяка седмица ролери и всеки ден несесер от Frutelli

Краен срок - 19 октомври 2014

 Ежедневни награди:

    Общото количество на ежедневните награди е 35 бр. – по 1 бр. за всеки ден в периода 15.09.2014 г. – 19.10.2014 г. включително.
    Една дневна награда представлява комплект от: 1 несесер и 1 комплект моливи с линия и острилка
    Визуализираните в дизайна на играта дневни награди са с илюстративна цел и Организаторът не носи отговорност, ако те се различават от реалните награди.

Седмични награди:

    Общото количество на седмичните награди е 5 броя – по 1 брой за всяка от петте седмици между 15.09.2014 г. и 19.10.2014 г. включително.
    Една седмична награда представлява детски ролери.
    Визуализираните в рамките на играта детски ролери са с илюстративна цел.Организаторът не носи отговорност, ако той се различава от реалните награди ролери.

За да се включи в Играта, потребителят трябва да изпълни следните стъпки, описани по-долу:

    Да влезе във Facebook страницата на Frutelli: https://www.facebook.com/Frutellibg. Да приеме приложението и условията му, като натисне бутона „Играй”;
    Да избере герой, с който да играе и да започне играта.
    Потребителят може да играе неограничен брой пъти и да събира точки, с които да минава напред в седмичната класация и да участва за седмичната награда.

Всеки участник в играта има шанс да спечели само една награда (дневна или седмична) за периода на играта.

За да участва в томболата за дневните награди, потребителят трябва:

    да е влязъл с страницата на frutelli във Фейсбук и да е играл поне веднъж Играта независимо от броя събрани точки.
    Да не е печелил друга награда – дневна или седмична.

Теглене на дневните награди. Томболата за дневните награди се тегли автоматично на случаен принцип измежду всички играли Играта във Фейсбук, с изключение на вече спечелилите. Томболата се тегли всеки ден в 23:59:59ч за съответния ден.

Обявяване на дневните награди. Печелившия за деня се обявява до 16:00ч на следващия ден в раздел „ПОБЕДИТЕЛИ” във Фейсбук приложението и в сайта.

За да участва в томболата за седмичните награди, потребителят трябва:

    да е влязъл в страницата на frutelli във Фейсбук
    Да не е печелил друга награда – дневна или седмична

Да е сред първите 50 участника с най-висок брой точки в Седмичното класиране, обявено в приложението и в сайта. Точките на всеки потребител, събирани от него в различните игри в рамките на седмицата, се сумират в седмичното класиране за съответната седмица.

Седмичното класиране е общо за всички участници в Играта. Седмичното класиране се нулира в неделя в 23:59:59ч за съответната седмица и от този момент започва ново акумулиране на точки сред играещите и започва ново подреждане на участниците в класацията за следващата седмица.

Да не е прилагал нечестни методи при акумулиране на точки, тъй като в този случай ще бъде дисквалифициран от Организатра, като последният не дължи предупреждение. Организаторът има право да не зачете участия, за които има съмнение, че са извършени користно и/или са манипулирани резултатите от точкуването.

    Теглене на седмичните награди. Томболата за седмичните награди се тегли автоматично на случаен принцип измежду първите 50 участника с най-много точки в седмичната класация за съответната седмица,. Томболата се тегли в 23:59:59 ч. във всяка от четирите недели в периода на Играта (21.09.2014 г., 28.09.2014 г., 05.10.2014 г., 12.10.2014 г., 19.10.2014г.) за съответната седмица. Изтегленият печеливш от томболата за седмична награда бива валидиран от жури със състав представители на Организатора и на Администратора с цел да се избегне нечестно спечелване спрямо останалите участници. Организаторът си запазва правото да избира резервен победител, в случай че има съмнения за нарушаване на настоящите правила на промоцията от страна на участника.

    Обявяване на печелившите в седмичните награди. Изтегленият и валидиран чрез жури печеливш седмичната награда бива обявен до 20:00ч в на следващия ден (понеделник) в таба „ПОБЕДИТЕЛИ” във Фейсбук приложението.

Победителите получават уведомление чрез email на своя електронен адрес, с който са се регистрирали в играта (с който са се регистрирали във Faceboo), или чрез телефонно обаждане на посочен от тях телефон при регистрация в сайта. Всеки потребител трябва да отговори на този email или телефонно обаждане, като посочи във връзка с доставката на наградата си, своите 3 имена, адрес и телефон за обратна връзка – в срок от 20 дни. Непотърсилите наградата си в този срок губят правото си да я получат.

Наградите на печелившите участници ще бъдат доставени на посочения от участника адрес, за сметка на Организатора на Играта, чрез куриер, до 20 работни дни от датата на предоставяне данни за адрес на доставка от страна на спечелилия.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара