Спечелете ретро велосипед и 40 комплекта с продукти My Forest

Краен срок - 12 октомври 2014

Наградите в играта са както следва:

1. Малки седмични награди  - 40 /четиридесет/ броя комплекта с продукти My Forest. Всеки комплект съдържа прах за пране  1,5 кг., течен препарат за пране 1,5л. и омекотител 0,98 л., като печелившите имат право да изберат вида на конкретните продукти, като ги посочат в email-а, в който ще изпратят и данните си за получаване на наградата.

В случай, че печелившият не посочи изрично, че желае конкретни продукти, Организаторът си запазва правото сам да избере видовете продукти, които ще изпрати на печелившия. 

2. Голяма награда - 1 /един/ брой велосипед, брандиран с логото на My Forest.

Наградите не могат да бъдат заменяни за паричната им равностойност.

Участието се извършва посредством следния механизъм:

Участие в играта може да вземе всяко физическо лице, което чрез своята регистрация в приложението Facebook, посети и хареса страницата https://www.facebook.com/MyForestBulgaria и има навършени 18 години.

Участието му започва с избор на един от героите (мъжа или жена), с който би искал да играе играта и натискане бутона „Продължи“. В следващите няколко стъпки участникът ще трябва да отговори правилно на 3 (три) въпроса. За улеснение на участниците, към всеки въпрос е заложен жокер, който води към сайта http://myforest.info/.

След отговаряне правилно и на трите въпроса, участникът трябва да попълни/ потвърди данните си (име, фамилия и email), с които ще се регистрира за участие в томболата за МАЛКИТЕ СЕДМИЧНИ НАГРАДИ. Ако участникът желае да участва и в томболата за ГОЛЯМАТА НАГРАДА, той трябва да покани минимум 5 (пет) свои фейсбук-приятели в играта.

Всеки понеделник от периода на играта, на лотариен принцип измежду всички участници, отговорили правилно поне веднъж на трите въпроса, ще бъдат определяни по десетима участника,, които  ще спечелят по една от Малките награди. 

Победителите ще се обявяват до 18.00 часа всеки понеделник, следващ съответната седмица от периода на играта..

Ако в периода от 15.09.2014г. до 12.10.2014г. участникът отговори поне веднъж и на трите въпроса и покани минимум 5 приятели в играта, той ще участва в томболата за спечелването на Голямата награда. Наградата ще бъде изтеглена на 13.10.2014 г. на лотариен принцип, измежду лицата отговарящи на изискванията за спечелване на Голамата награда. Името на печелившия ще бъде оповестено в приложението на играта, както и на стената на страницата https://www.facebook.com/MyForestBulgaria.

Организаторът на Играта обявява победителите, спечелили наградите и ги публикува в приложението на играта, както и на стената на страницата https://www.facebook.com/MyForestBulgaria.

Организаторът поема ангажимент да уведоми всеки един от печелившите чрез  изпращането  на съобщение до посочения от участника  е-мейл при регустрацията за участие в Играта.

В 10-дневен срок след получаване  на съобщението по т. 6.2., печелившите трябва да се свържат с Организатора на посочения в съобщението email/ телефон и да предоставят поисканата информация за контакт, за да се уточни как и къде ще получат наградата си. Наградите ще бъдат предадени лично на спечелилите срещу подписана разписка за получаване на наградата.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара