Спечелете тридневно пътуване за двама в космополитния Берлин!

Краен срок - 30 септември 2014

Спечелете тридневно пътуване за двама души в космополитния Берлин! Туристическата дестинация Германия предлага много повече отколкото можете да си представите: вълнуваща култура, удивителна съвременна история и безкраен нощен живот, сърдечни хора с модерен дух. Летете с AirBerlin директно от София до Берлин, където ви очакват приятни изненади. Заредете духа си с магически чудеса – очакват ви десетки фестивали, представления, партита, специални събития и годишнината от падането на Берлинската стена. Не губете време! Започнете теста!

Играта се организира от Туристическия борд на Германия DZT и се отнася за периода от 1 септември до 30 септември 2014 година. За да участвате в играта моля отговорете на всички въпроси, попълнете регистрационната форма и ги изпратете на Туристическия борд на Германия в рамките на определения срок като натиснете бутона „изпрати“. Доказателство за спазването на срока е електронният запис на получаването на данните.

Участници

Участниците трябва да са на възраст над 18 години и да са с постоянно местожителство в България. Всеки под тази възраст трябва да получи разрешение от родител/настойник преди да вземе участие в играта. Предоставянето на неверни лични данни анулира участието в играта.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара