Спечелете пътуване в Космоса или новият Dremel Micro

Краен срок - 31 октомври 2014

Мечтали ли сте някога да станете космонавт? Да летите на повече от 100 km височина в небето? Просто качете изображение и се присъединете към нашето космическото преживяване!

Покажете ни Вашето вдъхновение, когато чуете за прецизност, компактност, високи технологии и креативност. Открийте или направете вдъхновяващо изображение, което чувствате, че съответства най-добре на тези категории. Качете изображението и ще имате шанса да спечелите пътуване до космоса.

Етап 1 - изображения

1. Регистриране
Наистина лесно: попълнете E-mail адрес и потребителско име, за да се регистрирате.

2. Kачване на изображение
Направете или изберете вдъхновяващо изображение, което според Вас съответства на някоя от тези категории: Високи технологии, Прецизност, Компактност и Креативност. Регистрациите ще текат в периода от 01.09.2014 до 31.10.2014

3. Гласуване за изображение
Оценете други качени изображения с 1 до 5 звезди. 

4. Избиране на победител за страна
Победителят от етап 1 с най-вдъхновяващото изображение ще бъде избран до началото на ноември. Всеки победител ще получи чисто нов инструмент Micro и ще продължи към етап 2.

Етап 2 - космически кораби

5. Създаване на космически кораб
Победителите от етап 1 ще получат чисто нов инструмент Micro. От тях ще се изисква да създадат космически кораб от материали по избор.

6. Качване на изображение
Победителите от всички страни ще качат снимка на техните космически кораби в галерията. Това трябва да стане преди 05.12.2014.

7. Гласуване за победители
Всеки има възможност да гласува за победителя с най-добрия космически кораб.

8. Краен победител
Крайният победител ще бъде избран и ще бъде потърсен за космическото преживяване

В промоцията имат право да участват следните лица:

    всички посетители на www.dremelmicro.com;
    които са на възраст между 18 - 75 години
    чиято МАКС. ВИСОЧИНА: НЕ НАДВИШАВА 2 МЕТРА
    чието МАКС. ТЕГЛО: НЕ НАДВИШАВА 125 KG ВКЛ.
    за които по отношение на здравето: е доказано, че участникът е напълно здрав без сериозни здравословни проблеми в миналото.
    които са с постоянен адрес в следните страни: Австрия, Германия, Швейцария, Белгия, Холандия, Португалия, Испания, Гърция, Турция, Южна Африка, Франция, Дания, Норвегия, Швеция, Финландия, Латвия, Литва, Естония, Полша, Обединено кралство Великобритания (без Северна Ирландия), Русия, Словакия, Украйна, Словакия, Чехия, Румъния, България, Словения, Унгария, Хърватия.
    uи които между 01.09.2014 г. 09.00 (GMT +1) и 15.12.2014 г. 23.59 (GMT +1) (GMT = Средно гринуичко време). са взели участие в "micro" промоцията на промоционалната страница www.dremelmicro.com и са въвели своите данни за контакт съгласно изискванията (пълно име и e-mail адрес).

От участниците в етап 1 се изисква да качат изображение на уебсайта www.dremelmicro.com, което може да се предаде между 01.09.2014 г. 09.00 (GMT +1) и 31.10.2014 г. 23.59 (GMT +1). Между всички регистрации съгласно горните условията Dremel ще определи за всяка страна победителите от този етап чрез вътрешна селекция от отговорния бранд мениджър на страната. Връзка с победителите ще се осъществи между 03.11.2014 г. и 07.11.2014 г. Dremel ще награди победителя със следната награда: мултифункционален инструмент Dremel Micro. Dremel ще организира на свои разноски доставката на наградата на победителите на адреса, посочен в регистрационния формуляр.

От победителите по страни в етап 2 се изисква да реализират проект: създаване на (миниатюрен) космически кораб (от материал по избор) с използване на инструмента Dremel (и други инструменти) и да качат изображение на този проект на портала, не по-късно от 05.12.2014 г. 23.59 ч. (GMT +1).

Крайният победител ще бъде избран на 15 декември 2014 г. чрез вътрешна селекция в Dremel. Връзка с победителя ще се осъществи между 15.12.2014 г. и 19.12.2014 г. Dremel ще награди победителя със следната награда: полет до и от мястото (Кюрасао / Калифорния), 3-дневен престой в луксозен хотел на мястото (Кюрасао / Калифорния), брифинг на мисията (на място Кюрасао / Калифорния, преди полета), полет до място за медицински преглед, полет в космоса през 2015 г., разбор на мисията и церемония по награждаването, костюм за полет с основните значки, фото / видео кадри от всички мисии, специален мърчандайзинг "само за основатели астронавти", посещение на парти "Roll Out", Astronaut Academics Course и 4G обучение. Предвидено е подходящо застрахователно покритие. Подробностите за горепосочената награда ще бъдат съобщени в съответния срок на крайния победител.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара