Спечелете промо пакет с продуктите на Vitaslim

Краен срок - 8 септември 2014

Кой не би искал да е секси и да привлича погледи ... в Париж?! Бъдете изкусителни и атрактивни – спечелете един от смайващите промо пакети на Vitaslim! С тях ще получите не само пълна пограма за отслабване, но и шанс да грабнете нашата голяма награда – луксозна екскурзия за двама във Франция!

Участие:

За да спечелите е достатъчно да попълните и-мейл формата най-долу като ни отговорите на въпроса: „Къде се произвеждат продуктите на Vitaslim?“

Награди:

5 от участниците ще грабнат по един промо пакет съдържащ:

3 кутии Vitaslim LINE + 3 кутия Vitaslim LIGHT + 1 кутия Vitaslim LINE дъвки + практичен несесер и код, даващ Ви шанса да спечелите голямата ни награда – екскурзия до Франция!

Доставки ще бъдат извършвани на територията на цяла България за сметка на Vitaslim.

Победители:

Имената на късметлиите ще бъдат изтеглени на произволен принцип и ще бъдат обявени тук, на сайта ни в секция „ИГРА”, на 08.09.2014 г. от 15:00 часа. Победители, които не са потърсили своите награди в срок от една седмица (до обяд на 15.09.2014 г.), губят своите права.

Период на играта:

Начало: 01.09.2014 г.
Край: 12:00 часа на 08.09.2014 г.

Повече информация за промо пакета "Пълна програма Отслабване"
Повече информация за екскурзията във Франция

Моля, не участвайте многократно. Едно име се брои само веднъж. В играта „Спечели, Отслабни и Замини ” могат да се включат всички на възраст над 18 г. Участието не е обвързано с покупка на продукта. Награди ще се раздават само на територията на България.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара