Спечелете перална машина, 5 парни ютии и 100 перилни препарата от Bingo

Краен срок - 19 октомври 2014

Участвайки в настоящата Игра, Вие имате право да участвате за спечелването на:

* една (1) перална машина;
* една от пет (5) ютии;
* един от сто (100) пакета прах за пране BINGO.

За спечелването на наградa, е необходимо:
1. Да сте регистриран потребител в интернет страница www.facebook.com и да имате навършени 14 години.
2. Да харесате корпоративната страница на BINGO във Facebook и да приемете условията на играта.
3. За да участвате в играта, трябва да:

    да попълните коректно регистрационната форма;
    да отговорите на въпросите (задължително поле).

Всеки регистриран участник има право да сподели на стената и/или да покани свой приятел за участник в играта и така да увеличи своя шанс за печалба.

Организаторът си запазва правото да преглежда всяка регистрация на участниците, като се задължава да я валидира или премахне в рамките на 24 часа.

След като попълните регистрационната форма, в която се изисква лична информация: първо име и фамилия, валиден e-mail адрес, може да участвате в томбола за спечелване на наградите. Вашето име може да бъде публикувано в секция „Печеливши“ на приложението, при което имате право да получите своята награда след като попълните и изпратите формата Адрес за неговата доставка.

На 20.10.2014 ще бъде проведена томбола за спечелване на голямата награда. В томболата ще участват всички потребители, които са спазили механизма на Играта, описан по- горе.

На 15.09.2014, 22.09.2014, 29.09.2014, 06.10.2014 и 13.10.2014 г.  ще се проведат седмични томболи за спечелването на по 20 броя прах за пране и по една ютия на теглене, сред всички участници, попълнили верни отговори на въпросите. Един участник може да спечели само един пакет прах за пране и една ютия.

Наградите ще бъде изпратена на спечелилия участник, определен по реда на т. 5.1, в 30-дневен срок от обявяването съгласно т. 6.1 по-долу и след официално потвърждение от страна на печелившия по e-mail.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара