Училище, здравей с Фибела Wave!

Краен срок - 25 септември 2014

Как да участваш в играта?

Фаза 1: Заповядай на празника на радио N-JOY “На купон преди училище” на 14.09.2014 г. на лятната сцена в Борисовата градина от 11:00 до 16:00 ч. и се снимай с продукт на Фибела WAVE.

Фаза 2: Следи страницата на Фибела WAVE във Фейсбук и харесай снимка/снимки от събитието. Предложи в коментар под петте най-харесвани снимки подходящо заглавие за една или повече от тях.

Каква е наградата?

Наградите от Играта са 5 броя тениски на Фибела WAVE и 5 комплекта от по 2 броя силиконови гривнички на Фибела WAVE.

Кой ще спечели?

Победителите от Фаза 1 на Играта ще бъдат определени чрез най-много лайкове на снимки петте най-харесвани снимки ще бъдат публикувани в специален албум „Топ 5 на Фибела WAVE”.

Победителите от Фаза 2 ще бъдат изтеглени на случаен принцип и имената им ще бъдат обявени чрез пост на страницата ни.

Какво да направиш, за да получиш наградата си?

Печелившият трябва да ни изпрати данните си за доставка на лично съобщение до 10 дни, след като бъде обявено името му.

От 14.09.2014 г. до 22.09.2014 г. включително, публикуваните снимки с тагнат на тях участник събират лайкове.  Петте снимки с най-много харесвания влизат в специалния албум „Топ 5 на Фибела WAVE”, а сниманите на тях тагнати хора (по един на всяка снимка) ще спечелят тениска с уникален дизайн.

От 22.09.2014 г. до 25.09.2014 г. включително, надпреварата продължава с Фаза 2 на Играта: участвай с предложение за оригинално заглавие на снимките в албума “Топ 5 на Фибела WAVE” чрез коментар под една или повече снимки от албума. Един от авторите на оригинални заглавия на всяка от петте снимки ще бъде изтеглен на случаен принцип – общо петима печеливши. Те ще получат по един комплект от 2 бр. силиконови гривнички на Фибела WAVE.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара