Спечелете три мобилни телефона за вашите първокласници от Easy Credit

Краен срок - 30 септември 2014

Имате първолак? Зарадвайте го с подарък!

За трета поредна година Easy Credit и радио N-JOY ще зарадват първолаците в играта "Училище, здравей!"

Включете се! Снимайте, споделете с нас кадър от първия учебен ден на Вашето дете и спечелете страхотни подаръци от Easy Credit!

Трите най-добри снимки, определени чрез гласуване и жури, ще спечелят мобилен телефон. Подаръци ще има както за целия клас на първите трима първолаци, така и за всички участници в играта „Училище, здравей!“.

Всички те ще получат специално създадени от Easy Credit тетрадки и програми с правилата за безопасност на движението!

Всичко, което трябва да направите е да заснемете Вашия развълнуван първолак на 15 септември 2014 год и да качите снимката в сайта на радио N-JOY. Споделите с приятели снимката и ги поканете да гласуват за Вашето дете. Чрез гласуването си те ще подкрепят Вас и първолака Ви, и ще имат възможността да си спечелят подаръци от радио N-JOY.

Важна информация за участниците:

Задължително условие е снимките да са направени на първия учебен ден тази година - 15.09.2014 г.

Снимките трябва да се публикуват лично от Вашия профил като регистрирани потребители на сайта на радио N-JOY. При проблем с регистрацията, можете да ни пишете на njoy@njoy.bg. Достоверността на всяка публикувана снимка е отговорност на публикуващия. Не можете да участвате със снимки, които не са Ваша собственост или да разполагате с правата за тяхното ползване.

В заглавието е необходимо да изпишете името на детето участник, училището и класа (информацията след името на детето няма да бъде видима в сайта). Максимален размер на снимката, която качвате, не трябва да надвишава 2 MB. Всеки участник има право на участие само с една снимка.

Всеки желаещ може да гласува веднъж дневно.

Снимките се одобряват от администратор преди да се появят на сайта (време за одобрение - 24 часа в делнични дни).

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара