Спечелете обзавеждане за детска стая на стойност 1000 лв., 2700 тенти за игра и 5400 книги-пъзел от Kaufland и Pampers

Краен срок - 30 септември 2014

За да участвате в промоционалната кампания на Pampers в хипермаркети Kaufland, трябва да вземете карта за лоялност от Информация в хиипермаркета, от промоутър (представител на Pampers на територията на хипермаркета) или от регала в хипермаркета. Картата Ви служи за събиране на точки. В зависимост от сумата, за която пазарувате, може да спечелите различна награда.

Наградите, които може да спечелите, са:

    5400 книги-пъзел – за да спечелите тази награда, трябва да закупите участващи в промоцията продукти на стойност минимум 45 лв. и да представите картата за лоялност и касова бележка (или фактура) на Информация в хипермаркета. Там ще Ви поставят печат за събраната сума и ще получите една от седемте страници от забавните книжки-пъзел.

    2700 тенти за игра – за да спечелите тази награда, трябва да закупите участващи в промоцията продукти на стойност минимум 200 лв. и да представите картата за лоялност и касова бележка (или фактура) на Информация в хипермаркета, където ще Ви поставят печат за събраната сума. След това трябва да попълните личните си данни в картата за лоялност и да я пуснете в урната след касова зона, заедно с документа за покупката. Запазете копие от документа за покупката!

    3 декорации или обзавеждане на детска стая – след като решите, че сте приключили със събирането на печати, и имате покупка на стойност минимум от 10 лв., може да пусне в урната след касова зона своята попълнена лоялна карта (заедно с документа за покупката), с която да получите наградата, за която сте събирали печати и/или да участвате за голямата награда.

В срок до 1 седмица след края на промоцията Организаторът ще проведе томбола, в която от всички участници, пуснали валидни карти в урните, ще бъдат изтеглени трима печеливши за Голямата награда, всеки от които ще спечели една от трите декорации или обзавеждане за детски стаи по негов избор, всяка от които на стойност 1000 лв. Молим Ви да пазите копие от документите за покупка.

Един участник може да спечели до 10 награди в периода на промоцията. Ако един и същ участник играе повече от десет пъти, следващите му/ й награди ще бъдат отнети в полза на следващия участник в играта.

Промоцията стартира на 30.06.2014 г. и продължава до 30.09.2014 г.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара