Спечели магическо пътуване до Букурещ и среща с Динамо

Краен срок - 28 септември 2014

За да участва в Играта, Участникът трябва да:

Попълни необходимата информация в съответните полета в регистрационната форма;

Декларира, че е навършил/а 18 години, маркирайки Навършил/а съм 18 години.

Въведе успешно 1 или повече кодове в полето, предназначено за регистрация на кодовете в приложението към Играта, чрез изписване/преписване на комбинацията от букви в кодовете на кирилица.

За да си гарантира участие в томболата за наградите, Участникът трябва да:

1. Следи и открива кодовете на ротационен принцип или на ежедевна база в зависимост от разпространението, извършено по решение на Организатора в периода 15.09 – 28.09, в ефира на телевизионния канал Discovery Channel, в онлайн банери, Facebook публикации, листовки от промоционални активности и/или верига бензиностанции OMV;

2.Регистрира поне 10 кода. Максималният допустим брой кодове за въвеждане е 44, равносилен на 4 броя уникални участия (шансове) на участника в томболата за наградите;

Всеки Участник трябва да се увери, че участва в Играта със своето истинско име, което следва да удостовери с представяне на лична карта, в случай, че спечели награда.

Наградите в Играта са следните:

1 Малки награди – 10 броя промоционални материали на Discovery Channel с автограф на Динамо;

2. Големи награди – 10 броя пътуване до Букурещ за лична среща с Динамо – за сметка на Организатора път отиване (самолет София-Букурещ), настаняване с една нощувка в единична стая, вечеря на 9 октомври 2014 г. и закуска на 10 октомври 2014 г., път връщане (самолет Букурещ-София);

Всеки Участник участва в томболата с уникален идентификационен номер, когато:

1. са налице условията, описани в ЧАСТ 4 и 5 от настоящите Общи условия;

2. е регистрирал успешно поне 10 кода от описаните по горе;

Тегленето на наградите ще се проведе на 29.09.2014 г.

Един Участник може да спечели само една награда от Играта.

Тегленето на наградите ще се извърши автоматично чрез специализиран софтуер, който ще разбърка уникалните идентификационни номера на Участниците и на случаен принцип в присъствието на нотариус, който удостоверява резултатите от тегленето, ще бъдат избрани:

10 броя печеливши участници за наградите, описани в т. 6.1.1;

10 броя печеливши участници за наградите, описани в т. 6.1.2;

След изтеглянето на печелившите Участници ще бъдат изтеглени и 20 резервни печеливши Участници. Всеки от резервните печеливши Участници по тази точка може да замести титулярните печеливши Участници при условие, че същите не могат да бъдат открити и/или да получат наградите си в съответствие с изискванията на тези правила и/или не са навършили 18 години.

Печелившите участници (име, фамилия съгласно регистрационна форма) ще бъдат обявени на официалната Facebook страница на Организатора https://www.facebook.com/discovery.networks.bulgaria до 3 (три) дни след датата на теглене на наградите.

В срок от 3 (три) работни дни считано от датата на теглене на наградите в Играта Организаторът / Агенцията ще се свърже с печелившите Участници на телефонните номера за контакт, които Участниците са посочили в регистрационната форма за участие в Играта. Ако печелившите Участници не бъдат открити на посочените от тях телефони до 3 (три) пъти в рамките на срока от 3 (три) работни дни по предходното изречение, Организаторът / Агенцията може да прекрати опитите си да се свърже с тях.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара