Спечелете 4-дневен круиз в Егейско море от Haribo

Краен срок - 5 октомври 2014

Участвайте в играта на HARIBO, като изпратите пет празни опаковки от продукти HARIBO на адрес: София 1233, п.к.125 и можете да бъдете измежду пет от щастливците, избрани да пътуват на 4-дневен круиз в Егейско море.

В играта за награди от промоционалната кампания може да участва всеки закупил и изпратил минимум 5 броя празни опаковки от продукти HARIBO.

За регистриране за участие в играта за наградите от промоционалната кампания, всеки желаещ трябва да изпълни следните условия:

- Да закупи минимум 5 продукта от марката HARIBO.
- Да изпрати минимум 5 празни опаковки от продукти HARIBO до 5 Октомври 2014 г. (важи датата на пощенското клеймо) на адрес: София 1233 п.к. 125 МИС ДЖО ООД като попълни коректно своето име, презиме, фамилия, телефон и точен адрес.

Всички получени писма, които отговарят на условията от общите разпоредби на промоционалната кампания се регистрират в база данни. Всеки участник, регистриран в базата данни участва в тегленето за разпределяне на наградите от промоционалната кампания.

Наградите за играта от промоционалната кампания са както следва: 2 броя 4-дневни круиза (20 Октомври 2014) с круизен кораб LOUIS OLIMPIA (каюта за двама) 3 броя 4-дневни круиза (27 Октомври 2014) с круизен кораб LOUIS OLIMPIA (каюта за двама). Деца- доплащане при споделяне на каюта с двама родители. Не са осигурени тройни каюти!!!

Тегленото за 2 броя 4-дневни круиза (20 Октомври 2014) с круизен кораб LOUIS OLIMPIA и 3 броя 4-дневни круиза (27 Октомври 2014) с круизен кораб LOUIS OLIMPIA ще се извърши на 8 Октомври 2014г. в присъствието на нотариус. Ще бъдат изтеглени 5 броя печеливши участници и 5 броя резервни участници. След изтегляне на печелившите участници Организаторите ще се свържат с тях в рамките на 3 работни дни, с оглед получаване на наградата. Ако в определеното време за свързване с участниците организаторите не могат да се свържат с печелившия участник поради несъответстващи имена и/или телефонен номер, този победител се дисквалифицира и за победител се счита резервен печеливш. Тегленето на наградите ще се извърши на случаен принцип от всички, регистрирани спрямо правилата.

Всеки печеливш участник е необходимо да извърши следните действия, за да получи своята награда:

1. Да изпрати имейл на Организаторите МИС ДЖО ООД (missjoe@tea.bg), след като представител на Организаторите свържат с него, с описани лични данни – трите имена, ЕГН, точен адрес и телефон за връзка, както и копие от документ за самоличност.

2. Да представи на Организаторите МИС ДЖО ООД или на техни подизпълнители (куриерска фирма) документ за самоличност (за справка) за да получи ваучер за пътуването. Ваучерът не се предава на участника при неспазването на тези условия.

3. Имената на печелившите и местожителство им ще бъдат оповестени на фейсбук страницата и официалната страница на HARIBO в България: www.facebook.com/haribobulgaria и www.haribo.bg на 8 Октомври 2014 г.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара