Спечелете луксозен кабриолет BMW Z4 и 200 таблета Samsung Galaxy Tab S 8.4 от Vivacom

Краен срок - 30 септември 2014

Всеки може да спечели! Включете се в томбола за луксозен кабриолет BMW Z4 и 200 таблета Samsung Galaxy Tab S 8.4 в магазините на VIVACOM.

Елате в магазин на VIVACOM от 1.09 до 30.09.2014 г. и се регистрирайте за участие в томболата. Участието на е обвързано с изискване за покупка.



Право на участие в томболата имат всички лица, които отговарят едновременно на следните изисквания:
1. физически лица, навършили 18 години към датата на регистрация за участие;
2. посетили магазин на VIVACOM в периода за участие в томболата;
3. регистрирани за участие в томболата в магазина по един от следните начини:
 

- чрез лично попълване на електронна форма за участие на специално обособените за това места в магазина, в която участникът предоставя предвидените в електронната форма лични данни, съгласия и данни за контакт; или
- от консултант в магазин на VIVACOM.
 

Регистрирането в томболата не е обвързано по никакъв начин с реализиране на покупка, подписване на договор или заявка за каквато и да е услуга от VIVACOM.
 

С участието си в томболата участниците дават съгласието си, в случай, че спечелят награда, имената им да бъдат публикувани на сайта www.vivacom.bg.
 

Участниците следва да дадат съгласието си, в случай, че спечелят награда, да бъдат заснети във фотосесия с наградата, и снимки от тази фотосесия да бъдат публикувани в медиите и социалните мрежи. В противен случай, лицата няма да имат право да получат спечелената награда.

Участието в томболата може да бъде заявено във всички магазини от магазинната мрежа на VIVACOM във всички населени места на територията на Република България.
 

НАГРАДИ:
- 200 таблета - Samsung Galaxy Tab S 8,4”(21,33)
- един лек автомобил BMW Z4 sDrive18i
 

Едно лице, регистрирано за участие в Томболата, може да спечели само 1 (една) награда.
 

Печелившите ще бъдат изтеглени чрез специализиран софтуер в присъствието на тричленна комисия и нотариус на 2.10.2014 г.
 

Имената на печелившите ще бъдат обявени на 3.10.2014 г. на www.vivacom.bg.
 

Представител на VIVACOM ще се свърже с всеки спечелил чрез телефонно обаждане и е-mail, за да го уведоми за наградата и за начина на получаването й. Връзката с печелившия участник ще става до 30 дни след изтегляне на томболата, при ежедневно прозвъняване в работни дни от страна на представителя на VIVACOM.

Участвай в КОНКУРСА

1 Коментари

  1. По повод на томболата. Минах през един от магазините на Vivacom. Попитах как мога да се регистрирам за томболата, която предлагат. Отговора беше, че регистрацията автоматично ставала при заплащане на сметка, което противоречи на официално упоменатото условие: Участието на е обвързано с изискване за покупка.
    След това попитах дали, ако си купя ваучер от тях мога да участвам в томболата, и отговорът беше отрицателен.
    Попитах, защо в такъв случай са упоменали, че за да регистрират човек, който да участва не искат покупка, а пък когато отиде човек се оказва, че не е така.
    Отговориха ми, че мога да се регистрирам и на сайта им, ако не искам да си купя нищо. Но пък на сайта им не открих форма за регистрация.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара