Спечелете IPL фотоепилатор Philips Lumea

Краен срок - 14 септември 2014

20 наши читателки ще бъдат ексклузивни гости на Philips Lumea на 19.09.2014 в Adi’s Cook&Book.

Обезкосмяването е една от най-женските теми, въпреки че става неизменна част от живота и на мъжката половина от човечеството. Днес на почти всеки се е налагало да изпробва много и разнообразни начини за премахване на нежеланите косъмчета. Ето защо знаем, че намирането на метод за обезкосмяване, който да отговаря на всичките ни малки и големи изисквания, изобщо не е лесна задача. Искаме да става бързо и лесно, да третираме с лекота цялото си тяло, да е безопасно и да има дълготраен ефект, а едновременно с това, ако е възможно, да се случва в комфорта на собствения ни дом.

Днес Philips прави малка крачка, но с революционно значение, адаптирайки IPL технологията от професионалните козметични салони в уред за обезкосмяване, който можем да използваме в домашни условия. Philips Lumea ни помага да поддържаме тялото си гладко без никакви усилия и болка. IPL фотоепилаторът Lumea е едно от най-добрите средства за дълготрайно премахване на нежеланото окосмяване. Интензивната пулсова светлина достига до фоликула на косъма и ефективно потиска растежа му в изключително кратки срокове на третиране – едва 4 процедури през 2 седмици.

Ние от MissBloom ще съдействаме на Philips като поканим 20 наши читателки на ексклузивна среща в Adi’s Cook&Book на 19.09.2014, посветена на съвършено гладката и нежна кожа.

В уютна атмосфера ще имаме възможност да се запознаем лично, да разменим опит и лично да се консултираме с д-р Елмира Павлова, един от добрите специалисти-дерматолози в България. Освен това, една от Вас ще си тръгне със своята собствена Philips Lumea, а за всички останали сме подготвили гигантски намаления при покупка на уреда и много приятни изненади.

Как бихте могли да получите покана за събитието?

Грабнете вниманието ни като изпратите до 14.09.2014 на имейл philips.lumea@atticamedia.bg кратка информация за Вас, включваща:

1. Вашето име, фамилия, телефонен номер и къде живеете.
2. Своя усмихната снимка.
3. Кратки отговори на въпросите:
- Представи ни се. Що за човек си? С какво се занимаваш и какво те прави най-щастлива?
- Какви методи за обезкосмяване използваш и защо предпочиташ точно тях?
- Какви грижи полагаш за кожата си? Имаш ли специален ритуал?
- Използвала ли си някога IPL фотоепилатор в професионален салон или вкъщи? Ако да, какви са личните ти впечатления? Какво знаеш и какво още би желала да научиш за IPL технологията?
- Защо точно ти трябва да получиш покана за събитието на Philips Lumea?

Успех, дами! Нямаме търпение да се запознаем.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара