Спечелете Цифров фотоапарат Canon Ixus 145

Краен срок - 21 септември 2014

Една от най-успешните серии цифрови фотоапарати за един от най-големите късметлии в Luckystar.bg!

Тънкият, компактен и стилен IXUS 145 улавя детайлни изображения с превъзходно качество – благодарение на 16-мегапикселовия си сензор и мощния DIGIC 4+ процесор. Това Ви осигурява подобрена реакция, производителност и функционалност за брилянтни и бързи резултати.

Уловете всеки момент с лекота чрез гъвкавия обектив с широк ъгъл (28 mm) и 8х оптично увеличение. Приближете се до отдалечените обекти дори още повече без загуба на качество с 16x ZoomPlus.

Незабавно записвайте висококачествено HD видео (720p) с оптично увеличение, като просто натиснете съответния бутон за запис на видео.

За да спечелите този страхотен фотоапарат, трябва да имате регистрация в LuckyStar.bg. След като сте се регистрирали, влезте в профила си и кликнете върху бутона "Участвам". Само така ще сте сигурни, че участвате в поредната томбола.

Не забравяйте и да поканите приятелите си да Ви помогнат! Всеки от тях, който влезе в профила си или се регистрира през Вашия уникален линк, ще Ви донесе по един допълнителен шанс за печалба.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара