Спечелете луксозни дамски обувки от новата колекция на Ingiliz Royal

Краен срок - 29 септември 2014

Заявете своя стил! Приемете модното предизвикателство на Ingiliz Royal и можете да спечелите:

* Чифт луксозни дизайнерски обувки от новата ни колекция
* Една от 10 премиум клубни карти за -30% отстъпка в нашия онлайн бутик moiteobuvki.com

Играта се провежда посредством Facebook приложение, съдържащо снимкова галерия с моделите от новата есенно-зимна колекция на Ingiliz Royal („Модна галерия”).

По указания в приложението начин участникът споделя един или повече модели от галерията, с което се регистрира за участие в томбола за определяне на печелившите.

Споделянето на повече от един модел не регистрира участника многократно и не увеличава шансовете му за печалба в томболата, но увеличава шанса му за спечелване на бонус награда.

Ако участникът е споделил повече от един модел и попадне сред печелившите, получава като награда само един от споделените от него модели.

Десетимата участника, чиито споделени модели към момента на официалния край на Играта са привлекли най-голям брой нови участници в нея, получават бонус награда – премиум клубна карта за 30% отстъпка при пазаруване в онлайн бутика на Ingiliz Royal – moiteobuvki.com.

Участниците, които печелят като награда дамски обувки от колекцията на Ingiliz Royal, се определят на лотариен принцип посредством електронна томбола.

Томболата ще се проведе общо 3(три) пъти - на 15.09.2014г., 22.09.2014г. и на 29.09.2014г.

В електронната томбола се включват всички участници, успешно споделили поне един модел от „Модна галерия”.

С томболата ще бъдат определени 3 (трима) печеливши участници, по един печеливш участник при всяко провеждане на томболата.

Бонус награди - премиум клубни карти за 30% отстъпка при пазаруване в moiteobuvki.com, получават 10 (десет) участника, които към момента на официалния край на играта са привлекли най-голям брой нови участници в нея чрез споделяне на моделите от „Модна галерия”.

Печелившите участници ще бъдат известени посредством e-mail или лично съобщение на профила си във Facebook не по-късно от 5 (пет) дни след датата на изтеглянето им като победители в Играта.

Екип на Организатора ще се свърже с печелившите участници посредством e-mail или лично съобщение на профилите им във Facebook не по-късно от 5 (пет) дни след края на Играта за потвърждение и уточняване на желан размер и точен адрес за доставка на наградата.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара