Загадката разреши и награди от Prestige Musli спечели

Краен срок - 1 октомври 2014

Играта се провежда на стената на Facebook страницата на Prestige Musli. Играта включва три поста, които ще бъдат публикувани съответно на 17, 23 и 29.09.2014 г.

Потребителите имат право да отговорят на загадката в рамките на три дни от публикуването на поста. Отговорите трябва да впишат в полето за коментари под всеки един от постовете.

Всеки участник отговорил правилно на загадката ще може да участва в жребия с награди в края на всеки етап на играта.

Наградите ще бъдат изтеглени съответно на 19.09, 26.09 и 03.10.2014 г.

Във всяко едно от трите тегления могат да бъдат спечелени следните награди:

Награда № 1 (първо теглене): Въже за скачане с брояч Reebok R.F.E International: 2 броя.

Награда № 2 (второ теглене): комплект с микс от четирите вкуса бисквити Престиж Мюсли: 30 броя.

Общ брой награди за трите тегления:

Награда № 1 (първо теглене): Въже за скачане с брояч Reebok R.F.E International: 6 брой.

Награда № 2 (второ теглене): комплект с микс от четирите вкуса бисквити Престиж Мюсли: 90 броя.

Наградите в Играта ще бъдат изтеглени на съответно на 19.09, 26.09 и 03.10.2014 г. и обявени във Facebook страницата на Prestige Musli в срок от 3 работни дни.

Печелившите участници ще бъдат теглени чрез жребий измежду участниците във всеки един от трите етапа на играта. Всеки участник има право само на една награда в рамките на един етап от играта и при определянето му като печеливш ще бъде изключван от жребия за следващите награди.

Тегленето на Наградите се извършва на случаен принцип измежду участниците, които са отговорили правилно на загадките в Играта, чрез използване на специализиран компютърен софтуер, гарантиращ възможност и равнопоставеност на участието на всички участници.

Печелившите ще бъдат публикувани в страница на Prestige Musli. Обявяването ще се извършва чрез изписване на фейсбук профила и/или имената на печелившите, с които участниците са се регистрирали във Facebook.

Всеки спечелил участник трябва да пише чрез лично съобщение на Организатора на интернет страницата https://www.facebook.com/prestigemusli за спечелването на Наградата и реда за получаването й.

Спечелилите Награда участници следва да изпратят потвърждение и адрес за доставка под формата на лично съобщение на Facebook страницата https://www.facebook.com/prestigemusli, в срок до 10 работни дни след неговото оповестяване.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара