Празнуваме заедно, подаряваме ти Париж

Краен срок - 5 октомври 2014

Какво ще кажете за едно незабравимо преживяване до Париж и то напълно безплатно?

Е, мечтите се сбъдват днес! Societe Generale Експресбанк стартира играта „Празнуваме заедно, подаряваме ти Париж”.

С нея искаме да подарим една невероятна екскурзия до Париж на нашите лоялни клиенти, по случай 150-годишнината на Societe Generele.

Двама от вас ще имат възможността да посетят емблематични места с интересна история, които нямаше да са това, което са, ако Societe General не бе подкрепила развитието им.
Играта започва днес и продължава до 5 октомври 2014!

Не пропускайте шанса си. Пожелаваме ви успех!

* Много важно условие за вашето участие е да сте станали клиент на Societe Generale Експесбанк до 12.09.2014г.



Наградите, които ще бъдат предоставени на изтеглените победители в Играта са две пътувания за един човек, до Париж (Франция) за период от 4 дни с 3 нощувки за периода  22.10.2014 – 25.10.2014. С цел избягване на недоразумения, изрично се посочва, че всяко едно от пътуванията е за един човек.

В периода на провеждане на Играта, Организаторът ще публикува на страницата на Societe Generale Експресбанк във Facebook електронно приложение, което предоставя на потребителите възможност да се регистрират за участие и да отговорят на 5 въпроса свързани с историята на Сосиете Женерал.
 

За да участва в томболата, Участникът трябва да:
1. е харесал страницата на Societe Generale Експресбанк във Facebook.
2. да се регистрира в приложението „Празнуваме заедно, подаряваме ти Париж”, предоставяйки своя е-mail, телефон, адрес и две имена.
3. да приеме Общите условия на Играта чрез поставянето на съответна отметка в регистрационната форма.
4. да е станал клиент на „Сосиете Женерал Експресбанк” АД до12.09.2014 година.

Всички Участници, които са отговорили правилно на въпросите от кампанията „Празнуваме заедно, подаряваме ти Париж”, чрез специалното приложение на страницата www.facebook.com/sgeb  и са я публикували на своята Фейсбук стена, участват в томбола, в която на случаен принцип, чрез специализиран софтуер, в присъствието на нотариус, ще бъдат изтеглени двама печеливши Участници, които печелят наградите по точка 6.1. Един участник, може да спечели само една награда, независимо дали е участвал с повече от един свой профил в социалната мрежа Фейсбук.
 

Заедно с изтеглянето на двамата печеливши участника, ще бъдат изтеглени и четирима резервни участника. Печелившите ще бъдат изтеглени не по-късно от дата 3-ти октомври 2014 г. в офис на Организатора. Името на печелившите участници ще бъде обявено на интернет адрес  www.facebook.com/sgeb.bg и на уеб адрес www.sgeb.bg в срок до 15-ти октомври 2014 г.
 

За целите на реализирането на наградите, Организаторът, непосредствено след изтеглянето на печелившите Участници, ще се свърже с тях,  за да се договорят по подробностите свързани с наградата. В случай, че Организаторът не е съумял да се свърже с печелившият Участник в срок от пет работни дни от изтеглянето, то Организаторът предоставя наградата на първия резервен Участник в Играта. В случай че Организаторът не може да се свърже и със следващите по ред Участници, изтеглени като резерви до 15-ти октомври 2014, то ще бъдат изтеглени нови Участници.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара