Празнувай 5 години Какино Тане и спечели 5 смартфона, 5 таблета, 5 телевизора и още над 600 награди

Краен срок - 15 януари 2015

"Награди" - 555 бр. х 5 пакета Какино Тане; 55 бр. х 20 пакета "Какино Тане";

„Големи награди“ - 5 Смартфона; 5 Таблета; 5 Телевизора.

"Печеливши" – 625 /шестстотин двадесет и пет / от Участниците в играта, избрани на случаен принцип. Наградите ще бъдат изтеглени чрез жребий на дати, предварително обявени в профила на „Какино Тане" в социалната мрежа FACEBOOK.

Участието в промоционалната игра с награди е обвързано с покупка на промо пакет Какино Тане обозначен с знака "5 години Какино Тане" и регистриране на кода от вътрешната страна на опаковката в периода на Играта.

За да участват в играта, участниците трябва да се регистрират на страницата на играта: https://kakinotane.eu/kfbapp/37/.

Едно лице може да участва с толкова регистрации, колкото артикула е закупило за периода.

В случай, че участник регистрира пет или повече кодове, които не са били печеливши в предходни жребии, участва в жребиите за големите награди, като всеки един от регистрираните кодове участва самостоятелно.

Определянето на печелившите се извършва на жребиен принцип от автоматизирана компютърна система, измежду всички валидно участвали в Играта лица и пред комисия съставена от служителите на фирмата.

Имената на печелившите в играта ще бъдат обявени в рамките  до 24 часа  от изтеглянето им на страницата на Играта, както и във FACEBOOK, профила на „Какино Тане".

В срок от 5 /пет/ работни дни от обявяването на спечелилото лице, съгласно предходния Раздел на Правилата, печелившият трябва да изпрати потвърждение за получаване на наградата на електронна поща kakinotanebulgaria@gmail.com, съдържащо три имена и печелившия код. В случай че не изпрати потвърждение в посочения срок, печелившият губи правото да получи наградата си и кодът му не участва в последващи жребии.

Наградите се получават лично чрез представител на фирмата на допълнително уточнен между получателя и Организатора адрес на доставка, не по-късно от 17.01.2015г. Ако наградата не бъде потърсена в този период, получателят може да е получи за собствена сметка.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара