Отговори, сподели и 10 раници TP-Link спечели

Краен срок - 27 септември 2014

Целта на играта е популяризиране на фирма Ланком България, както и всички продукти под марката TP-Link предлагани от Ланком България ООД.

Наградите в играта са 10 раници TP-Link

За да се включи в Играта, потребителят трябва да изпълни следните стъпки, описани по-долу:

    Да хареса Страницата на Ланком България във Facebook
    Да хареса или сподели съответната публикация
    Да отговори на въпроса във формата посочена с линк в дадената публикация
    Да попълни контактната информация / име, фамилия, град, адрес, валиден e-mail адрес, телефон/ и да натисне бутона ГОТОВО. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО попълва всички полета в контактната информация. При липса на това – участието се счита за невалидно.
    Всеки потребител може да попълва формата към дадена публикация само ВЕДНЪЖ.
    Всяка публикация се качва на страницата на Организатори в 10:00 часа и е валидна 48 часа. След изтичане на този срок не се приемат повече отговори по съответната публикация.

Победителят за всяка публикация в тази игра ще се тегли на случаен принцип, измежду всички, които са дали верни отговори, в деня след изтичане валидността на публикацията и ще бъде официално обявен на Страницата. Отделно служител на фирма Ланком България ООД ще се свърже с него чрез имейл за подробностите по получаването на наградата. При невъзможност за свързване с победителя на оставения от него имейл и непотърсена в 10-дневен срок от спечелването й награда, тя ще бъде дадена на изтеглен нов победител.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара