Зарадвай всички и спечели с Nivea таблет Lenovo, продукт Nivea, чадър или чанта

Краен срок - 31 октомври 2014

Доброто настроение на хората около теб те зарежда позитивно, нали? Точно затова NIVEA се погрижи да ти подготви чудесна изненада за старта на активния есенен сезон. През септември и октомври не пропускай да се възползваш от възможността да зарадваш всички с продукти NIVEA на по-добра цена и да спечелиш супер подаръци още в магазина – чадър, чанта за пазаруване, продукт NIVEA, мини продукти NIVEA или таблет Lenovo.

Промоцията в избрани обекти на търговските вериги на „Метро Кеш енд Кери“, „ДМ”, „Лили Дрогерие”, „Хит”,  „Кауфланд“  се провежда в периода 11 Септември 2014 г. -  31 Октомври  2014 г. вкл. или до изчерпване количествата на скреч-картите за участие, в присъствието на промо екип на NIVEA, когато това е предвидено за съответния търговски обект,

Промоцията в избрани локални супермаркети се провежда в периода 15 Септември 2014г. – 15 Октомври 2014г.

В Промоцията участват всички продукти с марка NIVEA.

При покупка на Участващ в Промоцията продукт/ Участващи в Промоцията продукти на стойност  поне 10 лв. в избрани обекти на търговските вериги на „Метро Кеш енд Кери“, „ДМ”, „Лили Дрогерие”, „Хит”, „Кауфланд“, клиентът получава скреч-карта, с която може да спечели една от Наградите, предвидени за съответния търговски обект.

При покупка на Участващ в Промоцията продукт/ Участващи в Промоцията продукти на стойност  поне 7 лв. в избрани локални супермаркети, клиентът получава скреч-карта, с която може да спечели една от Наградите, предвидени за съответния търговски обект.

Покупката се удостоверява с касова бележка, която се маркира от промо-екипа на NIVEA или от служител на търговския обект според договорките със съответната верига.

Един клиент може да участва неограничено, като всяко следващо участие е обвързано с представяне на нова, немаркирана касова бележка за покупка на Участващ в Промоцията продукт.

Ако с една и съща касова бележка клиентът е закупил Участващ в Промоцията продукт/ Участващи в Промоцията продукти  за повече от 10 лв., то за всеки 10 лв. от стойността на покупката клиентът получава по една скреч-карта. Ако с една и съща касова бележка клиентът е закупил Участващ в Промоцията продукт/ Участващи в Промоцията продукти за повече от  100 лв., той може да участва и да получи само 10 (десет) скреч-карти. Това условие е валидно за изброените обекти на търговски вериги: „ДМ”, „Лили Дрогерие”, „Хит”,  „Кауфланд“, с изключение на Метро Кеш енд Кери, където, независимо от крайната сума на Участващ в Промоцията продукт/ Участващи в Промоцията продукти на една и съща касова бележка, надвишаваща 10 лв. с ДДС, клиентът получава само една скреч-карта.

Ако с една и съща касова бележка клиентът е закупил в избрани локални супермаркети  Участващ в Промоцията продукт/ Участващи в Промоцията продукти за повече от 7 лв., то за всеки 7 лв. от стойността на покупката клиентът получава по една скреч-карта. Ако с една и съща касова бележка клиентът е закупил Участващ в Промоцията продукт/ Участващи в Промоцията продукти за повече от  70 лв., той може да участва и да получи само 10 ( десет) скреч-карти.

Спечелилите получават наградата веднага на място в съответния търговски обект от промо екипа на NIVEA или от зона „Информация“/касова зона, в зависимост от договорките с обекта. Получаването на  Наградата се отбелязва върху скреч-картата по подходящ начин.

Наградите от Промоцията са следните:

1.   3000 броя чадъри NIVEA (общо) за всички избрани обекти от търговските вериги: „Метро Кеш енд Кери“, „ДМ”, „Лили Дрогерие”, „Хит”,  „Кауфланд“
2.   2000 броя чадъри NIVEA (общо) за всички избрани за участие локални супермаркети  на територията на Република България.
3.   5000 чанти за пазаруване NIVEA (общо) за всички избрани обекти от търговските вериги „Метро Кеш енд Кери“, „ДМ”, „Лили Дрогерие”, „Хит”,  „Кауфланд“.
4.   3000 чанти за пазаруване NIVEA (общо) за всички избрани за участие локални супермаркети  на територията на Република България.
5.   4000 продукта NIVEA (общо) за всички избрани обекти от търговските вериги „Метро Кеш енд Кери“, „ДМ”, „Лили Дрогерие”, „Хит”,  „Кауфланд“.
6.   5000 кутии с мини продукти NIVEA (общо) за всички избрани за участие локални супермаркети  на територията на Република България.

Не се допуска получаване на паричната равностойност на спечелената Награда.
Наградите са на случаен принцип. Клиентът сам избира своята скреч-карта.
Изображенията на Наградите в рекламните материали са илюстративни и могат да се различават от реалните.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара