Избери цитат и попълни своята библиотека с книга, която искаш...

Краен срок - 21 септември 2014

4 седмици; 4 недели, в които ще презентираме по 4 книги с 4 цитата. Избери си един, който те докосва. Сподели с нас и със своите приятели кой е той

Избери цитат и попълни своята библиотека с книга, която искаш...

Понякога се случва да прочетеш едно изречение и да останеш пленен от красотата му, от въздействащата сила на думите. Ние обичаме да четем, а още повече обичаме докато четем да намираме красотата, смисъл, истина на страниците, а понякога и между редовете...

Вярваме, че това усещане е познато на мнозина читатели. За всички, които искат да надникнат зад корицата, да прочетат нещо друго от анотацията... решихме да представим една интересна дискусия на вниманието  на книголюбителите.

Гледаме на това като на книжно предизвикателство  като на  малка кампания да насърчиш някого да прочете късче красота,  истина и смисъл. Дори да сте чели вече книгата, ако харесвате цитата, то споделете го със своите приятели – не се знае кога и къде някой може би има нужда от магическа фраза... или от книга!

Очаква ни един септември с 16 избрани книги, които не само горещо препоръчваме, но и 16 цитати, които провокират емоции!

Цитатът, който събере най-много харесвания, ще приемем, че прави заглавието, от което е – за най-желаната книга. Ще я намалим и ще предложим на читателите да я закупят с уникален код за отстъпка. Всички, гласували за цитата, събрал най-много приятелски вот, ще могат да ползват отстъпката. В края на месеца, ще направим и подарък. Томбола ще определи кой от гласувалите (харесвали, коментирали и споделяли цитата) да получи, като комплимент, една от 16-те книги, които ще обсъждаме.

Всички имат шанса да бъдат финалисти. Книголюбителят, който ще получи подарък, ще може да се възползва и от допълнителна отстъпка и сам да избере коя от книгите в дискусията Избери цитат да получи от нас!

Всеки, желаещ да участва в томболата за наградата, която ще дадем на финала на литературната дискусия, трябва да хареса, коментира и сподели цитата, за който иска да „гласува“.

Публикациите ще стартират в 11 ч., всяка събота. Крайният срок за гласуване за най-добър цитат е до следващия ден до 10,59 ч.

Цитатът, събрал най-много позитиви, ще опреди коя книга от четирите всяка събота, да бъде предложена с намаление. Отстъпката на книгата ще бъде валидна отново 7 дни. Всички, които са участвали в „гласуване“ за книгата с най-добрия цитат, ще получат уникални кодове за намаление.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара